Celebs

Zien! Dit is de mega knappe vriendin van rapper Snelle

Snelle is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlanse muziekwereld. De rappers scoort hit na hit en verkoopt meerdere concertzalen uit. Maar wie is die knappe dame eigenlijk aan zijn zijde? Wij zochten het voor je uit!

Dit is Sterre Kunzier, de vriendin van rapper Snelle

De artiest heeft dus echt een mega knappe vriendin!

Rapper Snelle

Rapper en zanger Snelle is al meerdere jaren actief in de muziekwereld. In 2019 nam hij zijn eerste Gouden Plaat in ontvangst en inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Maar hoe zit het eigenlijk met zijn privéleven? Want het blijkt dus dat hij een mega knappe vriendin heeft! Maar wie is zij eigenlijk?

Lees ook: Oeh: dit is de vriend van Anna Nooshin!

Sterre Kunzler

De vriendin van Snelle heet Sterre Kunzler. Ze zijn inmiddels al drie jaar samen. Wat cute! In een interview met RTL Boulevard heeft Snelle gezegd dat hij heel veel steun aan haar heeft. Zo stond hij laatst drie avonden in de AFAS Live concertzaal, en was hij daarna toch wel heel erg moe. ”Ze is er alle drie de dagen geweest en ja, het is wel heel fijn om elke avond naast haar te kruipen,” vertelde hij er toen erover. Ook zegt hij dat ze soms een beetje op de rem kan trappen, zodat hij niet te veel hooi op zijn vork neemt. ”Soms kan ze ook wel zeggen van: ‘Kom schat, we gaan’. En dat is heel goed.” Lief!

Maar Sterre zelf zit ook niet stil. Ze is werkzaam als Talent Agent bij Crocodile Agency, en is mede eigenaresse van het merk Sal Y Más! Dat is een mega leuke webshop waar ze hele toffe zwemkleding verkopen.

View post on Instagram
 

Lees ook: Love is in the air: dit is de nieuwe liefde van schaatser Suzanne Schulting (en misschien ken je ‘m al)

Bron: GraziaBeeld: Instagram @mcsnelle

Must reads 👀