Celebs

Time to eat! Dit is wat Billie Eilish eet op een dag!

Zangeres Billie Eilish was de afgelopen week in Nederland om een optreden te geven. Ze kan niet alleen goed zingen, ze is ook nog eens grappig en de looks heeft ze zeker! Wij zijn dan ook me-ga benieuwd wat Billie Eilish in haar dagelijkse leven eet, om er zo goed uit te zien. We weten allemaal dat Billie doet aan body positivity, dus wij zijn erg benieuwd!

Ingewikkeld eetpatroon voor Billie

Wist jij dat Billie geen gluten eet en ook nog vega is? Dat komt omdat ze allergisch is voor zowel gluten als zuivel, en omdat ze het super zielig vindt voor alle diertjes. Het is goed dat dit Billie haar eetpatroon is, maar het wordt er niet makkelijker op. Ze moet goed letten op de dingen die ze eet, maar gelukkig is lekker eten voor Billie geen probleem! Hieronder delen wij haar eetdagboek van een dag. It’s time to eat!

Lees ook: 10 struggles die knappe vrouwen herkennen

Ontbijt – Schaaltje havermout

Als je in Amerika woont zal je toch verwachten dat je elke morgen een bord met eieren en spek, of een stapel pannenkoeken eet. Maar niets is minder waar! Billie houdt het namelijk allemaal redelijk gezond. Zij maakt een schaaltje met havermout. Daarbij eet ze wat fruit en een handje noten. Havermout is natuurlijk erg gezond voor je, er zitten namelijk veel vezels in. Ook krijg je er meer energie van. Naast havermout is een ontbijtsmoothie ook een favoriet van Billie. Dit is vaak heel makkelijk te maken en zit bomvol vitamine.

Lunch – Salade met boerenkool

Niets is lekkerder dan een gezonde en stevige lunch. En Billie EIlish is gek op een lekkere salade. Wij volgen Billie al een tijdje, en laatst hebben wij een hele lekkere salade voorbij zien komen die ze zelf heeft gemaakt. Ze maakte een salade met boerenkool, quinoa, kruidengroenten, gemengde groenten, kikkererwten, hennepzaden, avocado en om het af te topt ze dit af met wat zuivelvrije parmezaan. Dit klinkt heerlijk! Als je dit na gaat maken, moet je wel kijken dat het niet duur uit gaat vallen. Want bepaalde ingrediënten kosten namelijk wel behoorlijk wat geld.

Avondeten – Vegan burrito

Aan het einde van de dag kijken we allemaal uit naar het avondeten. Wat Billie haar favoriete maaltje is? Een vegan Burrito! Dit klinkt zo heerlijk: een burrito vol met lekkere ingrediënten. En het beste: het geeft een enorme smaaksensatie! Je kan het zelf helemaal invullen hoe je je burrito maakt, en met welke ingrediënten je dat doet. Billie vindt alles lekker, zolang het maar vegan is en er burritokruiden in zit!

Lees ook: Billie Eilish lanceert nieuwe vegan parfum

Tussendoortje – Chocolate chip cookies

Snacken doen we allemaal, ook Billie Eilish. En dan het liefst ‘s avonds voordat we naar bed gaan. Billie is dan ook een échte snack queen. “Every time I’m stressed out, I make peanut butter chocolate chip cookies”, vertelt ze. Die willen wij ook wel proberen!

Bron: NSMBLBeeld: Instagram @billieielish

Must reads 👀