Celebs

WOW! Dit is waar we Ayleen van Ex On The Beach al van kunnen kennen

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Doube Dutch is nog maar nét begonnen en het is nu al drama! Er zijn namelijk al twee exen het strand op komen lopen. Vorige week was dat Romee, de ex van Luca. Dit keer was het de beurt aan Ayleen! Maar kwam ze jou ook niet heel bekend voor? 

Ayleen van Ex On The Beach deed eerder mee aan dit programma 

Het is niet de eerste keer dat we Ayleen in een realityprogramma zagen. Herken jij haar nog?

Ex On The Beach: Double Dutch

Let op! Dit artikel bevat spoilers!

De allereerste aflevering van het nieuwe seizoen van EOTB was vorige week te zien. Het redelijk rustig. Romee (die je trouwens ook al van een ander programma kan kennen!) kwam als eerste ex het strand opgelopen. Zij is de ex van Luca. 

En ook aan mannelijk exen dit seizoen geen gebrek. Tot nu toe hebben we kennis mogen maken met Lars, de ex van Joyce, en met Randy, de ex van Stevie. Maar dat waren niet de enige, want in de tweede aflevering van het programma kwam ook Ayleen het strand op gelopen. En haar entree belooft veel drama met zich mee te brengen. Zij heeft nu al namelijk niet één, maar twee exen in de villa! Sinds haar komst, heeft ze onze hersenen flink laten kraken: ze komt ons zo bekend voor, maar waarvan ook alweer?

Temptation Island 2019

Laten we je even een handje helpen, het is ook alweer een tijdje geleden. In 2019 deed Ayleen ook al mee aan Temptation Island. Ze ziet er inmiddels wel iets anders uit, misschien dat je haar daardoor niet meteen herkende. Misschien gaat er wel een belletje rinkelen als we het Heikki en Milou hebben? Heikki werd namelijk bijna verliefd op een van de verleidsters, en dat was dus niemand minder dan Ayleen!

Bron: CosmopolitanBeeld: Ex On The Beach

Must reads 👀