Travel

Met deze TikTok-hack kun je meer bagage meenemen in het vliegtuig

tiktok-hack-bagage

Je koffer inpakken voordat je op vakantie gaat is misschien niet je favoriete klusje, maar het moet wel gebeuren. Vaak merken we toch dat onze koffer sneller vol zit dan we hadden gehoopt. Maar door deze handige TikTok hack kunnen we extra bagage meenemen in het vliegtuig, zonder dat het je extra geld kost. 

Met deze hack kun je veel meer bagage meenemen in het vliegtuig

Je weet dat de vakantie begonnen is als je je koffer in gaat pakken. Je wil alles meenemen en uiteindelijk kom je erachter dat je koffer ook nog eens een paar kilo te zwaar is. Pff! Toch maar weer overwegen of al die zomerjurkjes écht mee moeten dan. Herkenbaar? Dan hebben we de oplossing voor jou!

Nekkussen als koffer

En gelukkig zal deze hack je ook geen geld kosten! Het enige wat je nodig hebt is een nekkussen, en deze hoeft ook niet van hoge kwaliteit te zijn. Het is de bedoeling dat je de vulling uit het nekkussen haalt en deze vervolgens volpropt met bikini’s en ondergoed, en misschien past dat ene jurkje er ook nog wel bij. Scheelt weer ruimte in je koffer, ideaal!

Lees ook:
Heb je last van vliegangst? Déze TikTok-hack kan je daarbij helpen!

Wat voor soort nekkussen?

Tegenwoordig heb je allerlei soorten nekkussens. Het is wel handig als je er eentje kiest met een rits, dan hoef je niet aan de slag te gaan met naald en draad. je hebt soms ook nekkussens die gevuld zijn met kleine kunststof bolletjes. Maak deze dan voorzichtig open en pak gelijk de stofzuiger er maar bij, want voordat je het weet zitten ze overal en dit is niet wat je wil als je al vakantiestress hebt, right?

Bekijk de TikTok-hack hieronder:

View post on TikTok

Beeld: Pinterest