Celebs

Is Zendaya in verwachting van Tom Hollands eerste kindje?!

De afgelopen week stond heel Twitter op z’n kop, iedereen leek namelijk zeker te weten dat Zendaya zwanger is! Nu heeft Zendaya zelf op het gerucht gereageerd, maar eerst leggen we je uit hoe dit gerucht überhaupt is ontstaan. 

Zendaya reageert op geruchten rondom zwangerschap

Het begon allemaal met één TikTok die opgeblazen werd, waardoor iedereen overtuigd was dat Zendaya zwanger is. Maar klopt dit wel?

Is Zendaya zwanger?

Afgelopen december kondigde Tom Holland aan dat hij een pauze zou nemen van het acteren, zodat hij zich kon focussen op zijn privéleven en het starten van een familie. Nu lijkt het erop dat dit uitkomt voor de acteur! Rumor has it dat Zendaya zwanger is. Het begon allemaal met deze TikTok, die werd opgeblazen door het internet:

@ryan.roberts THERE IS NO WAY #greenscreen #greenscreenvideo #AmazonVirtualTryOn #MakeASplash #zendaya #tomholland #pregnant #fypシ #zyxcba ♬ original sound – wandakardashian

Niet lang na het plaatsen van deze TikTok verspreide het gerucht zich naar Twitter. ”#zendayapregnant” was trending, waardoor veel mensen zonder na te denken direct aannamen dat het ook daadwerkelijk klopt. Honderden mensen hebben erover getweet en meerdere mensen hebben er zelfs memes van gemaakt! Nu reageert Zendaya zelf op de geruchten.

Lees ook: Babynieuws! Hanne van K3 is zwanger van haar eerste kindje!

Reactie Zendaya

Zendaya vertelt nu of de geruchten rondom haar zwangerschap kloppen. ”See now, this is why I stay off Twitter,” schrijft de actrice in haar Instagram Stories. ”Just making stuff up for no reason… Weekly.” Dit is een nogal duidelijke ‘nee’, dus! Ze is dus níét zwanger, en al die geruchten kunnen weer de wereld uit ;).

Lees ook: Baby news: Temptation’s Rodanya is in verwachting van een tweeling!

Bron: NSMBLBeeld: Pinterest