Celebs

Waylon reageert op geruchten over vreemdgaan tijdens zwangerschap Bibi: ‘Ik ben een lul’

Wij dachten dat Bibi en Waylon hét voorbeeld waren van een sprookjesrelatie. De twee leken dolgelukkig samen. Maar nu blijkt volgens betrouwbare bronnen dat Waylon toch de fout in is gegaan. Het zou tijdens de zwangerschap van Bibi zijn vreemdgegaan met een dame genaamd Jadey. Ook Bibi lijkt inmiddels op de hoogte te zijn en heeft haar eigen huisje gekocht.

Lees ook: Zien! Bibi Breijman deelt foto’s van haar puberteit op Instagram

Geruchten over vreemdgaan Waylon

Het is niet de eerste keer dat Waylon vreemd is gegaan. In een eerdere relatie zou hij ook al zijn betrapt door zijn vriendin. Nu gaan er geruchten rond dat Waylon tijdens de zwangerschap van Bibi buiten de pot heeft gepist. De scharrel van Waylon zou Jadey Lois heten. Ze hadden een afspraak gemaakt om samen op 26 maart ‘doktertje’ te spelen. Heftig! En dat terwijl Bibi zwanger was van hun tweede kindje.

Huis gekocht in Den Haag

Juicechannel laat weten dat ze van bronnen vernomen hebben dat Bibi een maand geleden een huis zou hebben gekocht in Den Haag, zonder Waylon. Dit was waarschijnlijk in eerste instantie voor de verhuur, maar het zou nu zomaar kunnen dat Bibi daarheen gaat verhuizen met de kinderen. 

Reactie Waylon

Inmiddels heeft Waylon de geruchten bevestigd en zijn excuses aangeboden op zijn Instagram. “Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi“, begint Waylon zijn bericht. De zanger heeft een foto geplaatst met de quote: ‘I know I fucked up’. “Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd.”

Waylon vertelt niet precies wat er is gebeurd.“Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, schrijft de zanger, die onlangs zijn tweede kindje kreeg met Bibi. “Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot.”

“Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen. Ik ben een lul!” sluit hij zijn bericht af. “Het spijt me Biebs. ❤️”

 

View post on Instagram
 

 

Lees ook: Lief: Bibi en Waylon zijn ouders geworden van tweede kindje

Wij wensen Bibi en de kindjes het beste voor in de toekomst!

Bron: Ze.nlBeeld: Instagram @bibibreijman

Must reads 👀