Celebs

Zien! Bibi Breijman deelt foto’s van haar puberteit op Instagram

Bibi is onlangs moeder geworden van zoontje Chester. Het is een bijzondere en emotionele periode voor Bibi. En de tijd gaat altijd zo snel voorbij, lekker cliché! Daarom heeft Bibi nu op haar Instagram een aantal foto’s geplaatst uit haar puberteit. 

Lees ook: Lief: Bibi en Waylon zijn ouders geworden van tweede kindje

Nieuw nummer Waylon en Jan Smit

Bibi heeft op Instagram een aantal foto’s gedeeld met de volgende tekst erbij: “Meer op de gang dan in de klas. En uren zwerven door de stad zonder reden, en die vakantie met de trein. Via Parijs en alsmaar verder naar het zuiden. Lange dagen op het strand. ‘s Avonds aan de boulevard naar de meiden kijken, mhm, mensen keken ook naar ons, man. Weet je nog die ene met die blonde haren, toen we zestien waren?” Een gekke tekst misschien op het eerste gezicht. Maar niets is minder waar, want Bibi heeft namelijk het nieuwe liedje van Waylon en Jan Smit gepromoot. Wel laat ze weten dat zij niet naar andere meiden keek, maar naar andere jongens, samen met haar vriendin Naomi.

Foto’s uit de oude doos

Bibi deelt een aantal foto’s uit haar puberteit. Bibi en Naomi waren toen nog een stuk jonger. Op één van de foto’s is een verjaardagskaart te zien die Naomi toen aan Bibi gaf. Daarop staat dat ze al sinds hun twaalfde bevriend zijn met elkaar. 

View post on Instagram
 

Twee druppels water

En wat lijkt Teddy op haar moeder zeg. Eerder deelde Bibi ook al wat kinderfoto’s. Daar was goed te zien dat Teddy enorm lijkt op de jeugdfoto’s van haar moeder. Hoe Chester er uitziet is nog even afwachten. De geboorte van Chester is nog maar heel kort geleden en er zijn ook nog niet veel foto’s van hem online gekomen. 

Lees ook: FOTO: Bibi Breijman is in verwachting van haar tweede kindje

Beeld: Instagram @bibibreijman