Celebs

Zo goed passen Justin en Hailey Bieber bij elkaar volgens de sterren!

Justin en Hailey Bieber zijn misschien wel één van de meest besproken celebrity-koppels ooit. Sommige mensen zijn ervan overtuigd dat hun huwelijk een publiciteitsstunt is, terwijl anderen geloven dat ze heel gelukkig zijn met elkaar. Maar wat hebben de sterren hierover te zeggen?

Passen Justin en Hailey goed bij elkaar? Dit zeggen de sterren!

Justin is een Vissen, en Hailey een Boogschutter. Zouden ze goed bij elkaar passen?

Vissen en Boogschutter als persoonlijkheid

De Vissen en Boogschutter hebben nogal verschillende persoonlijkheden. Zo is de Vissen rustig, vriendelijk en gevoelig, terwijl de Boogschutter juist een stuk meer aanwezig is en ook bomvol energie zit. Ook is de Boogschutter dol op avontuur, terwijl de Vissen juist liever in zijn comfort zone blijft. Maar hierdoor kunnen ze wel veel van elkaar leren. Ze kijken allebei op een totaal verschillende manier naar de wereld, en kunnen deze visies met elkaar delen. Ook kan de Boogschutter laten zien hoe de Vissen zijn dromen kan filosoferen, en de Vissen kan de Boogschutter helpen met het uitdrukken van zijn gevoelens.

Vissen en Boogschutter in een relatie

In een relatie zoekt de Vissen een partner waar hij echt op terug kan vallen, en hem ook genoeg emotionele steun biedt. Ook vindt de Vissen romantiek heel belangrijk. De Boogschutter is alleen een stuk minder gevoelig dan de Vissen, en het kan dus lastig voor de Boogschutter zijn om dit te kunnen geven. Hierdoor kan het zijn dat de Vissen zich niet geliefd voelt, en dat kan een probleem worden. 

Maar gelukkig is het dan ook weer zo dat de Boogschutter heel nuchter is ingesteld, en zich daarom makkelijk kan aanpassen aan de ander. Ook is een Vissen heel medelevend, en kan daardoor goed aanvoelen wat de ander nodig heeft.

Match made in heaven?

Astrologie is natuurlijk geen bewezen wetenschap, en daarnaast is iemand nog zo veel meer dan alleen zijn sterrenbeeld; planeten hebben namelijk ook invloed op iemands persoonlijkheid, waardoor veel mensen sterk afwijken van het stereotype dat aan hun sterrenbeeld vastzit.

Goed, dat gezegd hebbende: zijn de Boogschutter en Vissen (oftewel, Hailey en Justin) een goede match volgens hun sterrenbeelden? De Boogschutter en Vissen zijn dus heel verschillend, en kunnen daarom erg botsen. Maar zoals je weet, opposites attract. De Boogschutter kan de Vissen leren om wat avontuurlijker en energieker te worden, zodat ze samen de wereld kunnen ontdekken. De Vissen kan de Boogschutter heel goed helpen zijn gevoelens beter te begrijpen en te uiten. Het kost waarschijnlijk wel wat werk, maar als ze hard genoeg proberen kan hun relatie zéker slagen!

Beeld: Instagram @justinbieber

Must reads 👀