Celebs

Juice: Het huwelijk tussen Hailey en Justin Bieber is volgens Hailey niet gemakkelijk

Jup, zelfs de meest perfecte huwelijken laten af en toe scheurtjes zien. In een interview liet Hailey Bieber weten dat dat ook voor die van haar met Justin Bieber opgaat. Die is blijkbaar allesbehalve gemakkelijk.Hailey Bieber Justin Bieber huwelijk niet gemakkelijk

Het huwelijk tussen Hailey en Justin Bieber is niet gemakkelijk

Één op de drie huwelijken strandt inmiddels.. Zou die van Justin en Hailey Bieber ook zo eindigen?

Het allerzwaarste moment

Het eerste jaar van hun huwelijk begon al moeilijk; Justin moest namelijk hulp krijgen voor zijn depressie. Dit maakte het eerste jaar, vanaf 2018, megazwaar. Ze bezweek zelf bijna onder de druk van zijn herstel en dacht dat ze het zelf ook niet meer aan kon. Zonder de steun van haar moeder had ze het waarschijnlijk niet gered. Maar Justin in de steek laten? Never. Once a Bieber, always a Bieber.

Vroeg trouwen is niet per se slecht

Hailey was pas 21 jaren jong toen ze met Justin in het huwelijksbootje stapte. Ze wist namelijk altijd al dat ze bij elkaar hoorden en hadden al een tijdje gedate (gelukkig) alvorens ze 'ja' tegen elkaar zeiden. De gesprekken over trouwen begonnen al vroeg in hun date-avontuur en toen ze wederom bij elkaar kwamen, wisten ze dat ze voor elkaar gemaakt waren.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved