Films & Series

Yes! Er komt een tweede seizoen van de Netfix-serie Sex/Life

Het is alweer een tijdje geleden dat het eerste seizoen van de drama-serie Sex/Life op Netflix verscheen. Maar gelukkig is er nu bevestigd dat er een tweede seizoen komt. En dit is wat we er al over weten!

Dit weten we allemaal over Sex/Life seizoen 2!

Eén ding weten we zeker: spicy scènes en veel drama zullen we niet tekort komen! 

Sex/Life recap

Het eerste seizoen van Sex/Life ging over Billie Connelly (Sarah Shahi). Billy is een moeder van 2 kinderen met een nogal heftig, seksueel verleden. Inmiddels is Billie gelukkig getrouwd met haar mega knappe, lieve én succesvolle man, Cooper. Maar toch mist Billie de spanning in haar leven.  maar toch mist ze de En dat is precies wat haar bad boy ex-vriend Brad (Adam Demos) haar wél kan bieden. Ze schrijft al haar seksdromen op in een dagboek, die haar man uiteindelijk vindt. De serie zit bomvol sexy scènes, en daarom kunnen we niet wachten op het volgende seizoen!

Tweede seizoen is bevestigd

Inmiddels is Sex/Life seizoen 2 al een tijdje geleden bevestigd. En hoe kan het ook anders, na het megagrote succes van het eerste seizoen. Netflix heeft bekend gemaakt dat maar liefst 67 miljoen huishoudens (!) de serie hebben gekeken. En dat ruim 20 miljoen dé scène, je weet welke we bedoelen, minstens één keer hebben teruggespoeld en opnieuw hebben bekeken. Of wij daar één van waren? Ehm, next question!

View post on Twitter

Goed, seizoen 2 komt er dus aan! Wanneer het tweede seizoen op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend, maar DigitalSpy maakte een ruwe inschatting: volgens hen zouden we rond november weer kunnen genieten van alle drama. Wij kunnen niet wachten!

Details over tweede seizoen

Helaas heeft Netflix nog niet veel details over het tweede seizoen gedeeld. Het enige wat we tot nu toe weten is dat Sarah Shahi en Adam Demos – die nu een real life relatie hebben, trouwens! – terugkeren als Billie en Brad. Ook weten we dat de opnames op dit moment nog in volle gang zijn.

Bron: CosmopolitanBeeld: Instagram @sexlife

Must reads 👀