Celebs

Zien! Dit is het jongere broertje van Famke Louise

Ja, je leest het goed: Famke Louise heeft nog een jonger broertje! Famke deelt zelf niet veel over haarbroertje, maar door een beetje speurwerk zijn wij er toch achter gekomen wie hij is. De jongen heet Guido en zijn moeder deelt maar al te graag lieve foto’s van hem. Benieuwd hoe Famke haar moeder en broertje eruitzien? Lees dan snel door!

Lees ook: Zien! Famke Louise deelt foto van haar lichaam na bevalling

Guido

Famke haar volledige naam is Famke Jantina Louise Meijer. Dat betekent dat haar broertje ook de achternaam Meijer draagt. Famke deelt niet veel over haar broertje, ze wil hem zoveel mogelijk beschermen tegen de media. Ze weet natuurlijk zelf als geen ander hoe hard het medialandschap kan zijn.

Toch hebben wij wat foto’s gevonden van Guido, haar broertje. Guido is een échte voetballiefhebber, hij zit zelf ook op de sport. Hij is 14 jaar oud, maar wordt dit jaar nog 15. Ergens zien wij wel wat gelijkenissen met zijn zus. De ogen en de sproetjes lijken exact! Hieronder zie je haar broertje en een foto waarbij je ziet dat Famke en Guido erg op elkaar lijken:

Dit is de moeder van Famke Louise

Zoals bijna elke moeder is Marja supertrots op haar kinderen. Guido doet het goed met voetbal en Famke is druk bezig met haar carrière. Hieronder zie je een aantal kiekjes van Marja met haar kinderen.

Lees ook: Shocking: Dit is de reden dat het Denzel en Famke het gezicht van hun kindje blurren

Beeld: Instagram @famkelouise