Films & Series

Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ te zien!

Ben je een echte fan van Expeditie Robinson? Dan hebben we goed nieuws! Het programma keert namelijk weer terug op de buis, en dit keer niet alleen met gloednieuwe BN’ers, maar ook met een nieuw presentatie duo. 

Lees ook: Spoiler: Dit zijn de nieuwe kandidaten van Expeditie Robinson

Vanaf deze datum kunnen we het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’ kijken

Ben jij er al klaar voor? 

Nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’

Wij kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen begint! Bekende (en soms onbekende) Nederlanders worden gedropt op een onbewoond eiland. Zonder eten en zonder drinken. Door middel van verschillende proeven kan je immuniteit winnen, zo kan je niet naar huis worden gestemd. Het doel van het programma? Winnen natuurlijk! Klinkt makkelijk, maar dat is het zeker niet. Je ligt soms dagen in de volle zon, zonder eten en drinken. En als je dan ook nog eens een zware opdracht moet uitvoeren gaat dan ook niet zo makkelijk.

Rick Brandsteder

Het seizoen keert al sneller terug dan je denkt! Vanaf 28 augustus kunnen we weer genieten van ‘Expeditie Robinson’. Maar dit keer wel met een ander presentatieduo. Rick Brandsteder heeft namelijk het stokje overgenomen van Kaj Gorgels! 

Kandidaten

Het is nog niet bekend wie er allemaal mee zullen doen aan het seizoen. Wel heeft Yvonne Coldeweijer al een aantal kandidaten bekend gemaakt: Mike Weerts, Iliass Ojjja, Devrim, Niek Roozen en Niels Oosthoek. Zij waren namelijk op het vliegveld gespot door een van haar geheime spionnen. 

Lees ook: Finally: er komt een derde seizoen van Prince Charming

Bron: BeautifyBeeld: Instagram @expeditierobinson_rtl

Must reads 👀