Celebs

Finally! Dit is wanneer het nieuwe album van Beyoncé uitkomt

Roos-Sanne

Beyoncé heeft ons geduld behoorlijk op de proef gesteld. Maar nu, zes jaar later, is het dan eindelijk zover! De zangeres komt namelijk weer met een nieuw album. Dat hebben Spotify en TIDAL vandaag bekend gemaakt. Wij vertellen je wanneer we de nieuwe nummers kunnen horen!

Op deze datum brengt Beyoncé haar nieuwe album uit

We luisteren al zes jaar naar oude nummers van Beyoncé on repeat. Maar nu komt er dan  eindelijk een nieuw album uit, en het is al bijna zover!

Zes jaar geleden

Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat Beyoncé haar laatste soloalbum uitbracht. Dat was Lemonade in 2016. Ja, zes jaar geleden alweer! Bizar, hè? Maar waarschijnlijk voelt het nog helemaal niet zo lang en dat kan door verschillende dingen komen. In 2018 bracht ze, samen met haar man Jay-Z, het album Everything is Love uit, en in 2019 was te ze horen in The Lion King: The Gift. De zangeres heeft dus niet stilgezeten, maar wij vinden het hoog tijd voor een nieuw soloalbum. En gelukkig vindt ze dit zelf ook: want hij komt al bijna uit!

Lees ook: Deze beroepen hadden jouw favoriete celebs voordat ze beroemd werden

Nieuw soloalbum

Haar nieuwe soloalbum RENAISSANCE is al bijna te horen! Het album bestaat uit 16 nieuwe solonummers. Verder is er nog weinig bekend over het nieuwe album. We weten dus ook niet of- en met wie ze samenwerkingen heeft in haar nieuwe album, en welk genre ze gaat zingen. Zouden we hot girl summer nummers krijgen? We hope so! Spotify en TIDAL kondigen nu eindelijk de langverachte release datum aan. ”Het aftellen is officieel begonnen. Beyoncé is op 29 juli terug,” schrijven ze erover! OMG! Wij kunnen níét meer wachten.

Lees ook: De lengte van de populairste celebrities

Bron: Spotify | TIDALBeeld: Instagram @beyonce