Celebs

WOW! De dochter van Beyoncé lijkt als twee druppels water op haar moeder

Beyoncé is moeder van drie prachtige kinderen. Blue Ivy, en tweeling Sir en Rumi. Op sociale media deelt Beyoncé eigenlijk bijna nooit een foto van haar kinderen. Maar nu is er toch een uitzonderlijk moment op camera vastgelegd. De oudste dochter van Beyoncé en Jaz-Z is onlangs meegegaan naar een NBA-wedstrijd. En wat lijkt ze op haar moeder!

Lees ook: Deze 17 celebrities zonder make-up moet jij gezien hebben op Instagram

Blue Ivy bij een NBA-wedstrijd

“Hello Hello Baby Blue,” maakte het koppel bekend rond de geboorte van hun dochtertje. Blue Ivy is 7 januari 2012 geboren. En voor de snelle rekenaars, ja, dat is alweer tien jaar geleden. Sindsdien zijn er maar weinig foto’s van Blue Ivy op het internet verschenen. Betoncé en Jay-Z proberen hun kinderen zoveel mogelijk uit de media te houden. Het is dan ook erg speciaal dat wij Blue Ivy nu te zien hebben gekregen bij een NBA-wedstrijd, waar ze samen met haar vader naartoe ging.

Op de foto is te zien dat Blue Ivy inmiddels al flink is gegroeid. Wat ook opvalt is dat ze precies op haar moeder lijkt! Ze is echt een plaatje. Met grote earring hoops in haar oren kijkt de kleine krullenbol aandachtig naar de spannende wedstrijd. Ondertussen probeert haar vader stiekem wat kusjes te stelen, maar dat kon zijn dochter niet waarderen. Ze worden ook zo snel groot hè 😉

View post on Instagram
 

Als twee druppels water

Als je zelf de video bekijkt zal je bijna schrikken door de overeenkomsten tussen moeder en dochter. Fans reageren dan ook verbaast: “Blue Ivy looks more like Beyoncé than Beyoncé looks like Beyoncé.” En ze hebben helemaal gelijk! Blue Ivy lijkt inderdaad sprekend op haar moeder. Toch zien wij ook iets terug van Jay-Z. Ze lijken wel dezelfde neus te hebben. Één ding is zeker; het stel heeft een knap kind ter wereld gebracht!

Lees ook: De lengte van de populairste celebrities

Bron: fem-femBeeld: Instagram @beyonce @allthingsjayz