Films & Series

Kijk je graag naar ongemakkelijke datingprogramma’s? Dan moet je dit nieuwe programma zeker kijken!

Ben jij ook zo fan van het programma ‘Lang Leve de Liefde’? Twee mensen die opzoek zijn naar ware liefde moeten 24-uur lang verblijven in een huis. Hebben ze het leuk samen? Dan kunnen ze dit nog met een dag verlengen. En dat zorgt voor hilarische momenten. En we hebben goed nieuws! Want SBS6 komt met een soort gelijk nieuw datingprogramma. 

Lees ook: Dit zijn de 100 meest grappige openingszinnen

Nieuw datingprogramma SBS6

In ‘Lang Leve de Liefde’ verblijven de koppels in een luxe villa, inclusief jacuzzi. WIj snappen dan wel dat veel mensen zich hiervoor opgeven. Maar het nieuwe datingprogramma bevat iets minder luxe. Ze slapen namelijk in een tent… 

‘Wildkampeerders’

We hebben het over het datingprogramma ‘Wildkampeerders’. Kandidaten krijgen een tent, een luchtbed en een campingbrander. Maar die tent, die moet ook nog opgezet worden. Als dat maar goed gaat! Gelukkig komen de koppels wel tercht op één van de mooiste en romantische kampeerplaatsen van Nederland. Kampeerplaats en romantisch? Klinkt niet helemaal logisch toch? Tja, dat moet je zelf maar gaan bekijken in het nieuwe programma 😉

Als het stel de nacht in het tentje heeft overleefd, resteert er enkel nog maar één belangrijke vraag: willen de twee hun toekomst samen verder ontdekken?

Wij kunnen niet wachten tot dit nieuwe programma op de buis komt. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten! ‘Wildkampeerders’ is vandaag (zaterdag 18 juni) voor het eerst te zien om 16:30 uur bij SBS6! 

Lees ook: Wait, what? Je kan vanaf nu blind daten via Tinder!

Bron: GraziaBeeld: ANWB

Must reads 👀