Celebs

Shocking! Dit is het vermogen van Selena Gomez

Grote kans dat jij alle hits van Selena Gomez mee kan zingen. Of misschien ken jij haar wel van haar rol als Alex in de Disney-Channel serie ‘Wizards of Waverly Place’. Wij zijn daarom heel benieuwd wat zo’n powervrouw als Selena Gomez waard is. 

Lees ook: Met deze geniale hack van Selena Gomez creëer jij de wimpers van je dromen

Het begin van Selena Gomez

Selena heeft in haar carrière al meerdere albums uitgebracht. Maar dat is niet alles, want Selena kan ook heel goed acteren! Op haar tiende acteerde ze voor het eerst samen met haar best friend Demi Lovato in de populaire kinderserie ‘Barney and Friends’. Ze verdiende toen ongeveer 3.000 dollar per dag. 

Later kreeg Selena ook wat grotere rollen te pakken. Zo was ze te zien in series als ‘Hannah Montana’ en ‘The Suite Life of Zack and Cody’. Maar haar eerste échte hoofdrol kreeg ze in de serie ‘Wizards of Waverly Place’. Per aflevering verdiende ze daar zo’n 30.000 dollar mee. WOW!

Selena is nu te zien in de serie ‘Only Murders in the Building’ op Disney+. De serie was een groot succes, daarom is een tweede seizoen dan nu ook in de maak. Voor deze rol krijgt Selena ongeveer 600.000 dollar per aflevering. 

Verschillende inkomstenbronnen

Selena heeft geld verdiend als actrice, maar daarnaast is ze ook nog actief als zangeres waar ze ook miljoenen per jaar mee verdient. Ook heeft ze nog een succesvol Instagram- en Tiktok-account wat het een en ander oplevert. En als je dacht dat dat alles was, dan heb je het fout. Want Selena heeft ook nog haar eigen productlijn en heeft regelmatig ook verschillende samenwerkingen. Wat zo’n samenwerking haar dan oplevert? Vaak zo rond de 800.000 dollar!

Lees ook: Justin Bieber en Selena Gomez maken mentale gezondheid bespreekbaar

Geld is voor Selena dus absoluut geen probleem. Haar vermogen ligt op dit moment rond de 81 miljoen euro. En dat op 29-jarige leeftijd. Bizar!

Bron: NSMBLBeeld: Instagram @selenagomez

Must reads 👀