Lifestyle

Met déze vijf leuke cadeau’s kun je je vader echt verrassen op Vaderdag!

Roos-Sanne

Zondag is het alweer Vaderdag. Dé dag om je vader eens echt in het zonnetje te zetten. Was je het vergeten en heb je nog geen tijd gehad om een cadeautje te kopen voor paps? No worries! Wij hebben een lijstje voor je gemaakt met de leukste vaderdag cadeau’s. You’re welcome!

Vijf cadeau’s om op Vaderdag aan je vader te geven

En de meeste zijn ook nog eens goed betaalbaar, voor alle babes on a budget!

Lees ook: Deze dingen kun je samen met je vader doen op Vaderdag!

1. Scheerapparaat

Grote kans dat jouw vader al jarenlang hetzelfde scheerapparaat gebruikt voor zijn baard. En als je vader geen baard heeft, dan gebruikt hij waarschijnlijk een scheermes. Daarom is een nieuw scheerapparaat een perfect cadeau voor Vaderdag. Op Internet zijn er wel duizenden soorten te vinden, keuze genoeg dus!

2. Iets wat je vader echt nodig heeft

Wat is iets dat je vader goed zou kunnen gebruiken? Houdt hij van sporten? Dan kan je misschien airpods of een smartwatch voor hem kopen. Houdt je vader van koken? Dan kan hij misschien wel een nieuwe keukenmachine gebruiken. Leuk om te geven, en hij heeft er lang plezier van!

3. Een lekker luchtje

Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar parfum is altijd leuk om cadeau te krijgen. En het handige hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoe duur je het wil maken. Je kunt bij de drogist een luchtje halen voor 20 euro, of naar een parfumerie gaan en daar een wat duurder luchtje kopen. Hoe dan ook, je vader zal hier zeker weten blij mee zijn! 

4. Stoere accessoires

Is je vader niet zo stylish? Dan kan jij hem daar natuurlijk goed bij helpen! Koop een leuk, nieuw accessoire voor hem! Denk hierbij aan een stijlvol horloge, leuke schoenen of misschien wel een stoere armband. Dat is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven!

Lees ook: De 10 mooiste tattoo’s om samen met je ouders te zetten

5. Coole sokken

Is Vaderdag bij jullie thuis niet zo bijzonder? Dan kun je natuurlijk altijd nog aankomen met een pak sokken. Daar heeft hij ook nog iets aan! Tegenwoordig heb je zo veel verschillende sokken, dat kiezen nog lastig wordt. Je kunt sokken bijvoorbeeld kopen bij de Primark, H&M en de Hema. En als je daar niets leuks vindt, dan kan je altijd nog even de website van Happy Socks raadplegen. Daar hebben ze keuze genoeg. 

Beeld: Pinterest