Lifestyle

Spicy! Déze emoji’s hebben stiekem óók een dirty betekenis

Roos-Sanne

Bijna iedereen gebruikt wel eens emoji’s tijdens het WhatsAppen. Van de meeste emoji’s weten we dan ook meteen wat ze betekenen, maar er zijn er ook genoeg die dus kennelijk een dubbele betekenis hebben. Althanks, dat maakt het internet ervan… Deze emoji’s hebben namelijk óók een dirty betekenis!

Deze veelvoorkomende emoji’s hebben stiekem óók een dirty betekenis

Je Whatsappjes zullen na het lezen van dit artikel nooit meer hetzelfde zijn 😉

1. Douche 🚿

We horen je al denken, hoe kan er in vredesnaam een dirty betekenis zitten achter een douche emoji? Nou, eigenlijk is het dus heel voor de hand liggend. Het betekent namelijk dat je nat bent, en in extremere gevallen kan het ook duiden op squirten. Oeps!

2. Doelpunt

Wanneer één van je vriendinnen deze emoji in de groepsapp stuurt, bedoelt ze niet dat ze een doelpunt heeft gescoord. Het lijkt er wel een beetje op: deze emoji staat namelijk voor scoren! Wanneer je vriend(in) bij iemand gescoord heeft, kan ze deze dus gebruiken ;).

3. Handgebaren (👉🏼👌🏼)

Deze heeft geen uitleg nodig, denken wij…

Lees ook: Met deze 10 geweldige tips wordt jij een expert in flirten via WhatsApp!

4. Fruit 🍌🍒🍑

Jij dacht dat die jongen gewoon vroeg of je een foto van je fruitschaal kon sturen, zeker? Nou, dan hebben we nieuws voor je. De banaan, kersen en perzik emoji staan namelijk niet alleen maar voor fruit. De banaan staat voor de banaan van een man (ja, je snapt ‘m wel), de kersen staan voor de borsten en de perzik voor billen. Whoopsies!

5. Skelet 💀

Het skelet kan op meerdere manieren opgevat worden. In eerste instantie stond ‘ie natuurlijk voor de dood, maar tegenwoordig heeft hij óók een dirty betekenis. Dan staat ‘ie namelijk voor dat je moe bent, en je snapt wel waar dat door komt 😉

6. Glaasje water

Als jij dacht dat het bekertje drinken alleen stond voor dorst, heb je het fout. Hij kan namelijk ook thirsty betekenen. Ja, dat betekent in het Nederlands gewoon ‘dorst hebben’, maar het is ook slang voor ergens héél veel zin in hebben.

7. Druppels 💦

Ook deze kunnen we op twee manieren opvatten. Hij wordt waarschijnlijk het meest gebruikt voor wanneer we iemand heel knap, oftewel heel hot vinden. Maar hij kan ook gebruikt worden om te laten zien dat je even flink gezweet hebt. En dan bedoelen we niet in de sportschool, natuurlijk.

Lees ook: OMG! Je kunt je WhatsApp berichtjes binnenkort aanpassen!

9. Oneven oogjes 

Hij lijkt misschien ietwat negatief, maar het internet heeft ‘m een positieve betekenis gegeven! Nu staat ‘ie namelijk voor het hebben van The Big O, als je snapt wat we bedoelen. 

Bron: FEM FEMBeeld: Pexels | Polina Tankilevitch