Celebs

Zien! Romee Strijd maakt het geslacht van haar tweede kindje bekend!

Roos-Sanne

Het is inmiddels al bijna een maand geleden dat Romee Strijd bekend maakte in verwachting te zijn van haar tweede kindje. Hoewel ze ons nog niet megaveel over haar zwangerschap heeft verteld, laat ze ons nu eindelijk weten wat het geslacht wordt van de baby!

Romee Strijd deelt gender reveal op haar Instagram: ”Boy or Girl?

Een maand na haar pregnancy announcement laat Romee Strijd aan haar volgers weten wat het geslacht van de baby wordt.

Cysten op eierstokken

Op Instagram deelde Romee dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Ze werd eerder al samen met haar verloofde ouders van hun eerste dochtertje Mint. Het was voor het model niet makkelijk om zwanger te worden. Romee heeft namelijk PCOS, een aandoening waarbij er cysten op je eierstokken groeien. Gelukkig is het de twee toch gelukt om ouders te worden, en nu zijn ze zelfs in verwachting van hun tweede kindje!

Boy or Girl?

Romee heeft op Instagram nu het geslacht van haar baby bekend gemaakt. Op haar Instagram deelde het model een superschattige foto van haarzelf, Laurens en Mint. ”Boy or Girl? Swipe to see“, schreef ze bij de post. En in de tweede slide krijgen we inderdaad het geslacht van de baby te zien. 

Op de foto is te zien hoe Laurens en Romee door middel van een gekleurde party popper bekend maken wat het geslacht is van hun tweede kindje. En? It’s a girl! Mint krijgt er dus een klein zusje bij! 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @romeestrijd

Must reads 👀