Celebs

Zien! Romee Strijd deelt prachtige lingeriefoto op haar Instagram!

Het is pas een maand geleden dat Romee Strijd op haar Instagram bekend maakte dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Vorige week deelde het model voor het eerst een vakantiekiekje met haar beginnende babybump. Nu deelt Romee opnieuw een prachtige lingeriefoto op haar Instagram waar haar buikje goed zichtbaar is. 

Romee Strijd deelt prachtige lingeriefoto

De volgers van Romee reageren heel positief op de foto!

Bijzondere zwangerschap

Ongeveer een maand geleden deelde Romee het geweldige nieuws dat ze in verwachting is van haar tweede kindje! Dat is voor Romee en haar verloorfde Laurens van Leeuwen heel bijzonder, omdat Romee PCOS heeft. Dat is een aandoening waarbij vrouwen cysten op hun eierstokken hebben. Daardoor is het dus extra lastig om zwanger te worden. 

Babybump

Romee deelde vorige week tijdens haar vakantie een aantal kiekjes waarbij je haar groeiende baby belly goed kon zien. En ook nu deelt het model een foto in een paars lingeriesetje waar je haar babybump goed kunt zien. ”Grow baby grow ğŸ’œ,” schrijft ze bij de foto. 

Positieve reacties

De positieve reacties stromen binnen onder de foto! ”Wauwwwww”, ”Prachtig” en ”Stunning” wordt massaal gereageerd. Ook reageren veel mensen specifiek op het feit dat ze zwanger is. ”Aweee the belly,” reageert iemand. Een ander zegt: ”How beautiful can pregnancy be? Answer: Romee. Go Girl!” 

Bron: GraziaBeeld: Instagram @romeestrijd