Lifestyle

Dit zegt jouw Venusteken over wat je zoekt in een partner!

Roos-Sanne

Iedereen heeft liefde nodig om zich goed te voelen. Maar het verschilt per persoon hoe ze liefde willen ontvangen. De een heeft liever aanrakingen, de ander heeft liever words of affirmation. Dit heeft alles te maken met je Venusteken

Dit is wat jouw Venusteken zegt over wat jij nodig hebt in een partner

Je Venusteken kun je aflezen in je birth chart. Bekijk daarom eerst even je birth chart om erachter te komen wat jouw Venusteken is!

Ram 

Jij bent vaak recht voor z’n raap. Als je iemand leuk vindt, stap je ook meteen op diegene af. Je zit dan ook vol zelfvertrouwen. In een relatie ben je avontuurlijk, spontaan. Je vindt een spannend seksleven dan ook heel belangrijk. Jouw beste matches zijn de Leeuw, Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter in Venus!

Stier

Als je begint aan een nieuwe relatie, dan wil je het graag rustig aan doen. Alles op z’n tijd, je wil vooral geen dingen overhaasten. Ook hou jij van fysieke aanrakingen, geruststellende woorden en bevestiging. Daarom zijn jouw beste matches een Stier, Maagd, Weegschaal, Schorpioen en Steenbok in Venus!

Tweelingen

Jij houdt er niet van om jezelf snel te binden. Je bent heel sociaal en hebt daarom ook veel vrijheid nodig. Ook vindt je het soms een beetje eng om gevoelens te hebben. Je bent dan geneigd om hiervoor weg te lopen. Het is voor jou daarom ook belangrijk dat je in een relatie genoeg ruimte krijgt. Daarom is jouw beste macht een Tweelingen, Maagd, Weegschaal, Boogschutter of Waterman in Venus!

Kreeft 

Je bent niet alleen een hopeloze romanticus, maar je bent ook heel gevoelig. Je bouwt een relatie graag rustig op, maar je wil wel graag de romantiek in de relatie blijven aanwakkeren. Daarom ben je op zoek naar iemand waar je een langdurige relatie mee op kunt bouwen. Je beste matches zijn daarom een Kreeft, Schorpioen, Steenbok of Vissen in Venus!

Leeuw 

Liefde is voor jou het meest belangrijke dat er is. Je zoekt een partner die jou veel liefde kan geven, maar iemand aan wie jij jouw liefde ook kunt laten merken. Een chagrijnig iemand met een kort lontje? Nee, bedankt! Daarom zijn jouw beste matches een Ram, Leeuw, Boogschutter of Waterman in Venus!

Maagd 

Grote gebaren of dure cadeautjes vindt je allemaal niet zo belangrijk. Het gaat jou vooral om de kleine dingen. Elkaar helpen met huishoudelijke klusjes, een massage na een lange dag, het onthouden van kleine details. Daarom zijn jouw beste matches een Stier, Tweelingen, Maagd, Steenbok of Vissen in Venus!

Weegschaal 

Jij bent een echte flirt! Daarmee houdt jij je relatie ook spannend. Maar je houdt ook van rust. Je bent absoluut niet op zoek naar drama of ruzie met je partner. Je zoekt iemand die eerlijk is, die kan geven én nemen en iemand die net zo hard aan jullie relatie wil werken als jijzelf. Daarom zijn jouw beste matches mensen met als Venusteken Ram, Stier, Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Schorpioen

Jij kan snel obsessed raken als je iemand leuk vindt. Je bent dan ook vaak geneigd om jezelf helemaal aan iemand vast te klampen. Je kunt snel jaloers worden, maar bent hierdoor wél heel loyaal! Je vindt het belangrijk om serieuze gesprekken met iemand te kunnen voeren. Daarom zijn jouw beste matches met een Ram, Stier, Kreeft, Schorpioen of Vissen in Venus!

Boogschutter

Je bent een echte flirt, maar vindt het daarom ook moeilijk om een echte relatie aan te gaan. De spanning die je voelt tijdens het flirten en in de beginfase van een relatie is dan ook heel belangrijk voor je. Je hebt dus iemand nodig die de relatie een beetje spannend houdt. Daarom is jouw perfecte match een Ram, Tweelingen, Leeuw of Boogschutter in Venus!

Steenbok in Venus

Jij zit bomvol ambitie en bent dan ook niet vies van hard werken. Je houdt alleen niet van hard to get spelen met iemand. Je wil graag weten waar je aan toe bent. En je zoekt dan ook een partner die daat precies hetzelfde over denkt. Daarom zijn jouw perfecte matches een Steenbok, Stier, Maagd of Kreeft in Venus. 

Waterman

Je bent niet alleen op zoek naar een partner, maar ook naar een beste vriend. Iemand waarmee je avonturen kunt beleven en de wereld mee kunt ontdekken. Jij bent namelijk super open minded, waardoor je altijd in de mood bent voor een nieuw avontuur. Maar je wil ook iemand die je de vrijheid geeft om nieuwe dingen te kunnen ontdekken. Daarom past een Leeuw, Tweelingen, Weegschaal of Waterman in Venus het beste bij jou!

Vissen

Jij bent een échte romanticus. Je bent mega lief en kost het je dan ook niet veel moeite om iemand te vergeven. Maar omdat jij zo gevoelig bent, kunnen kleine dingen jou ook heel diep raken wat nog wel eens voor problemen kan zorgen. Daarom heb jij een partner nodig die dingen een beetje kan relativeren. Een betrouwbaar iemand die geen misbruik maakt van jouw lieve, vergevingsgezinde kant. Daarom is een Venus Kreeft, Maagd, Schorpioen of Vissen perfect voor jou!

Bron: Ze.nlBeeld: Unsplash | Nathan Dumlao