Celebs

Neem een kijkje in de gigantische privéjet van Kim Kardashian

Dat Kim Kardashian geld heeft, dat weten we inmiddels wel. Maar waar geeft ze dat eigenlijk aan uit? Dure kleding, haar kinderen, vakanties, dure auto’s en aan een eigen privéjet. In de realityserie ‘The Kardashians’ geeft Kim een rondleiding in haar vliegtuig. 

Lees ook: Zien: deze hilarische video waar Kendall Jenner de trap op probeert te lopen gaat viraal!

De privéjet van Kim Kardashian

In de realityserie ‘The Kardashians’ is de zien hoe Kim voor de eerste keer een vlucht maakt in haar nieuwe privéjet. Via FaceTime geeft ze haar lover een rondleiding. Dat Kim een oog heeft voor detail is ook terug te zien in het interieur van het vliegtuig. De bekleding is namelijk van kasjmier en daar hangt een behoorlijk prijskaartje aan! Het vliegtuig heeft namelijk zo’n 150 miljoen dollar (!) gekost. “Meestal zijn vliegtuigen nogal donker aan de binnenkant. Die van mij is ingericht met een lichte kleur hout. Ook heb ik een badkamer voor- en achterin het vliegtuig. Iedere stoel heeft een eigen lader voor een telefoon. En het beste gedeelte is dat het hele vliegtuig is bekleed met kasjmier. Een plafond van kasjmier, kussens, hoofdsteunen. Wat een droom!”, laat Kim erover weten. 

View post on Instagram
 

Reacties van volgers

Haar fans zijn enthousiast over de aankoop. Toch zijn er ook een aantal mensen die het nogal overdreven vinden. Zo reageert een van haar volgers: “Climate. Change. 💔” Ook vinden sommige het nogal een onverstandige aankoop aangezien de prijzen van gas flink aan het stijgen zijn en Kim een vliegtuig koopt. 

Lees ook: Bah! Kim Kardashian zou poep eten voor een jongere look!

Bron: NSMBLBeeld: Instagram @kimkardashian

Must reads 👀