Celebs

Ex van Britney Spears in handboeien afgevoerd na verstoren van bruiloft

Gisteren gaven Britney Spears en Sam Asghari elkaar het jawoord. Alleen liep de bruiloft iets anders dan dat het stel had gehoopt. Britney had ook haar ex-partner uitgenodigd voor de ceremonie. Hij wilde er nog alles aan doen om Britney voor zich te winnen. Dat zorgde voor nogal wat problemen. Daarom is hij uiteindelijk in de handboeien geslagen en opgepakt door de politie. 

Lees ook: Britney Spears openhartig over haar miskraam

Jason Alexander

Échte Britney fans weten dat de zangeres ooit een relatie heeft gehad met Jason Alexander. De twee trouwden in 2004 in Las Vegas. Maar dit huwelijk heeft in totaal ook maar 55 uur geduurd. Nu is Britney getrouwd met haar grote liefde Sam Asghari. De twee zijn vijf jaar samen geweest, zijn de twee gisteren dan eindelijk getrouwd. Maar misschien had Britney haar ex-partner beter niet kunnen uitnodigen voor de ceremonie. Jason deed er namelijk alles aan om Britney terug te winnen.

Het begon al met het feit dat Jason live ging op Instagram. Daar vertelde hij dat hij de ceremonie zou gaan verstoren. Ook riep hij dat Britney zijn eerste en enige vrouw is en dat hij moest ingrijpen. Hij zou geprobeerd hebben om Britney haar huis binnen te dringen, maar de politie was hem voor. Hij heeft toen geroepen dat Britney hem zelf heeft uitgenodigd. 

Aanklacht indienen

De advocaat van Britney, Mathew Rosengart, is niet te spreken over de gebeurtenissen. Hij vindt dat Jason moet worden aangeklaagd. Ook laat Rosengart weten dat hij blij is dat Jason is opgepakt door de politie. “Ik wil hierbij de politie van Ventura County hartelijk bedanken voor hun adequate optreden en goede werk. Ik sta in nauw contact met de lokale autoriteiten om ervoor te zorgen dat de heer Alexander volgens de wet vervolgd wordt.”

Lees ook: Alles over Sam Asghari, de verloofde van Britney Spears

Wij wensen Britney en Sam nog een mooie toekomst samen.

Bron: rtlboulevard.nlBeeld: Pinterest