Celebs

Maxime Meiland doet boekje open over bruiloft plannen

Het is alweer een tijdje geleden dat Maxime Meiland door haar vriend Leroy Molkenboer ten huwelijk werd gevraagd. Eerder had het stel nog niets bekend gemaakt over de bruiloft. Maar nu heeft Maxime in een interview met RTL Boulevard een boekje open gedaan over de wedding

Maxime Meiland vertelt over bruiloft plannen

In het interview laat ze weten dat het plannen van een bruiloft niet bepaald makkelijk is. 

”Het valt tegen”

Over een paar maanden zullen Maxime en Leroy samen in het huwelijksbootje stappen. En het plannen van zo’n bruiloft, dat is nog best een hele klus. ”Je moet veel doen hoor, het valt tegen. Het is echt niet normaal, terwijl wij het nog soort van simpel en klein houden,” deelt Maxime.

Lees ook: Wow: zo snel is het dochtertje van Maxime Meiland gegroeid!

Say yes to the dress!

Er komt natuurlijk een hele hoop bij kijken. De plek, de catering, de ceremonie, decoraties, etc. Maar de trouwjurk is misschien nog wel de moeilijkste keuze van allemaal. Gelukkig heeft Maxime haar trouwjurk inmiddels wel al gevonden. Het is natuurlijk nog een verrassing hoe de jurk eruitziet. In een eerder interview omschreef de influencer wel hoe de jurk eruit zou moeten zien. ”Het wordt sowieso wit. Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met een strak lijfje,” vertelde ze destijds.

Erica geeft Maxime weg

Maxime’s moeder Erica vertelt het een en ander over de bruiloft in een interview met Story. ”We zijn allemaal druk bezig voor de grote dag. Het wordt absoluut een heel feestelijke, blije, mooie dag met familie en vrienden. Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.” En Erica onthult ook nog een ander heel belangrijk detail: ”Ik ga Maxime weggeven.” OMG!

Lees ook: Romantisch: Leroy vraagt Maxime ten huwelijk

Bron: RTL Boulevard | StoryBeeld: Instagram

Must reads 👀