Celebs

Zien! Romee Strijd laat beginnende babybump zien op Instagram

Model Romee Strijd is samen met haar vriend Laurens van Leeuwen en hun dochtertje Mint lekker aan het genieten van hun vakantie in het zonnige Saint Tropez. Op Instagram deelt Romee een aantal foto’s van de vakantie waar we ook voor het eerst haar babybump kunnen zien!

Romee Strijd deelt foto met babybump op Instagram

Twee weken geleden kondigde Romee Strijd aan dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. Nu deelt ze opnieuw een aantal foto’s op Instagram, namelijk een aantal vakantiekiekjes waar we ook voor het eerst haar babybump kunnen bewonderen. 

Zwanger van tweede kidnje

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Romee moeder werd van haar eerste kindje: Mint. Het stel heeft flink wat moeten doorstaan om zwanger te kunnen worden. Romee heeft namelijk PCOS. Dat is een aandoening waarbij er cysten op je eierstokken groeien. Hierdoor kan zwanger raken een stuk lastiger zijn. daardoor is het een geweldige verrassing voor Romee dat het toch is gelukt!

Babybump

Op dit moment is Romee met haar gezinnetje op vakantie in Saint Tropez. Op Instagram deelt het model een aantal leuke vakantiekiekjes. Op de foto’s draagt Romee een prachtig, groen badpak waarin je haar beginnende babybump heel goed kan zien. 

De tekst gaat verder onder de foto

Beeld: Instagram @romeestrijd