Lifestyle

Deze dingen kun je samen met je vader doen op Vaderdag!

Volgende week zondag is het alweer Vaderdag. De dag waarop we onze vaders eens even goed in het zonnetje kunnen zettten. Een leuke verrassing bedenken voor een man kan soms behoorlijk lastig zijn. Daarom hebben wij de leukste activiteiten die je kunt doen met je vader op Vaderdag voor je op een rijtje gezet!

Lees ook: 11x stoere Vaderdag 2021 cadeaus waar elke vader blij mee is

Leuke Vaderdag ideeën

Heb je geen idee wat je moet doen met Vaderdag? No worries! De leukste Vaderdag ideeën staan hieronder voor je op een rijtje. Zo bezorg je jouw vader de beste Vaderdag ooit!

Ontbijtje op bed

Het klint misschien wat cliché, maar er iets niets beter dan je dag beginnen met een ontbijtje in bed. Bak lekkere croissantjes en schenk een lekker glas sinaasappelsap in voor je vader. Woon je niet meer bij je ouders thuis, maar wil je je vader toch verrassen? Je kunt tegenwoordig ook een ontbijtje bestellen en deze bij je vader laten bezorgen. Hoe leuk!

Je vaders favoriete activiteit

Is jouw vader gek op golfen? Dan zal hij het vast heel leuk vinden om dit samen met jou te doen. Staat je vader graag achter de barbecue? Probeer dat dan ook eens samen uit. Even een vader-dochter momentje! En dan nog een goede cadeautip voor vaders die houden van vissen: koop een nieuwe hengel of een nieuw stuk kunstaas. Daar zal je vader vast en zeker blij mee zijn!

Gezinsuitje

Op Vaderdag draait het allemaal om je vader. En als jouw vader een echte familieman is, dan zal hij het waarschijnlijk geweldig vinden om deze dag door te brengen met zijn gezin. Ga naar het bos of maak een strandwandeling. Wil je dit jaar groots uitpakken? Denk dan eens aan een ballonvaart. Het zal niet goedkoop zijn, maar herinneringen hebben geen prijskaartje. 

Lees ook: 8 x hilarische appjes die je alleen van je vader krijgt

Vaderdag cadeautjes

Je vader is dan wel niet jarig, bij Vaderdag horen ook cadeautjes. Wat vindt je vader nou écht leuk? Heeft hij hobby’s? Misschien heeft hij daarvoor nog wel iets nodig. Is je vader meer een type die ‘s avonds lekker op de bank wil hangen? Dan zal hij vast ook heel blij zijn met een biertje en een lekkere zak chips 😉

Bron: CosmopolitanBeeld: Pinterest