Celebs

Time to eat! Dit is wat Jennifer Lopez eet op een dag

Jennifer Lopez (52) lijkt wel geen dag ouder te worden. Hoe doet ze dat toch? Op dit leeftijd nog zo’n figuur hebben! Wij hebben uitgezocht wat de zangeres allemaal eet op een dag om er zo uit te blijven zien. Dus bij deze, dit is het dieet van Jennifer Lopez!

Dit is wat Jennifer Lopez eet op een dag

Ben jij ook zo benieuwd wat J-Lo allemaal eet op een dag om zo slank te blijven?

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez is een echte duizendpoot! Ze begon haar carrière als zangeres, maar inmiddels is J-Lo ook model, danseres én actrice! Wat kan deze vrouw niet? Natuurlijk vergt dit alles een hoop inspanning en een gezonde, gebalanceerde levensstijl is daar wel voor nodig. In een interview met People Magazine vertelt Jennifer wat ze eet op een dag om zo gezond en fit te blijven.

Lees ook: Wow! Dit eet Hailey Bieber op een dag

Ontbijt

Jennifer begint haar dag met een voedzaam ontbijtje. Ze maakt namelijk een ontbijtshake van Griekse yoghurt, kaneel, honing, ijsklontjes, citroensap en een schepje eiwitpoeder. Als de zangeres ‘s morgens meer tijd heeft dan eet ze ook wel eens een bakje havermout met wat fruit. Een goed begin van de dag dus!

Lunch

Als het tijd is voor de lunch gaat Jennifer meestal voor een lekkere salade groentes. Haar favoriete salade bestaat uit boerenkool, geroosterde pompoenpitten, fijngesneden sjalotjes, verkruimelde kaas  en een dressing van citroensap en olijfolie. Ook voegt ze vaak kip of zalm toe aan de lunch zodat de zangeres genoeg eiwitten binnen krijgt.

Avondeten

Tijdens het avondeten kiest Jennifer weer voor groenten! Dit combineert ze met mager vlees en een bron van complexe koolhydraten zoals quinoa, rijst of zoete aardappel. Naast al het gezonde eten dat Jennifer eet op een dag, drinkt de zangeres ook genoeg water. Ze drinkt ongeveer zeven glazen water op een dag, dat is zo’n 1,6 liter! Wij snappen wel dat J-Lo zo skinny blijft met zo’n gezonde leefstijl!

Lees ook: Eetdagboek van model Sanne Vloet

Bron: People MagazineBeeld: Instagram @jlo