Celebs

OMG! Gaat Rijk Hofman zich identificeren als vrouw?

De afgelopen tijd is Rijk Hofman veel in de media geweest omdat hij aan het daten was met Bachelor’s Indigo. Op Twitter deelt Rijk nu zelf dat hij zich zal gaan identificeren als vrouw. Huh? Hoe zit dit precies? 

Lees ook: De broertjes Hofman ongeslagen bij de Best Social Awards!

Rijk Hofman deelt opmerkelijke tweet

Het begon allemaal met deze opmerkelijke tweet van Rijk: “Nog dit jaar identificeer ik mezelf (publiekelijk) als vrouw. Echt ontzettend zin in!!!! 😍”, schrijft hij. Dat roept toch wel de nodige vraagtekens op. Zijn volgers reageren nogal verbaasd op deze tweet. Hebben ze wat gemist? “Nog niks komt pas later dit jaar”, laat Rijk weten. 

Het is allemaal nog vrij onduidelijk wat Rijk precies bedoelt met deze tweet. Inmiddels wordt er wel behoorlijk wat gespeculeerd op Twitter. Er wordt namelijk gedacht dat Rijk mee zal gaan doen aan het programma ‘Make Up Your Mind’. We hope so!

Make Up Your Mind

In het programma ‘Make Up Your Mind’ veranderen verschillende BN’ers in echte dragqueens. Vervolgend is het aan de jury om te raden om welke BN’er het gaat. Niemand minder dan Soy Kroon heeft het eerste seizoen van het programma gewonnen. Zal Rijk de volgende winnaar van het programma worden?

Lees ook: OMG: Rijk Hofman en Indigo zoenend gespot!?

Bron: @juicechannelBeeld: Instagram @rijkhofman