Travel

Inspiratie nodig voor je vakantie? Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen van 2022

De zomervakantie is weer in aantocht! Daarom gaan we met z’n alle weer massaal op vakantie. Heb je nog geen vakantie geboekt en heb je wat inspiratie nodig? Lees dan snel verder, want we hebben de goedkoopste vakantiebestemmingen voor je op een rijtje gezet!

Dit zijn de goedkoopste vakantiebestemmingen van 2022

De hele dag aan het zwembad liggen met een cocktail in je hand en ‘s avonds met een prima temperatuurtje dineren in je favoriete zomerjurkje. Wij zwijmelen al helemaal bij die gedachten en kunnen ook echt niet wachten tot we het vliegtuig in mogen. Maar waar gaan we dit jaar eigenlijk naar toe? Het blijft altijd een discussiepunt, dus mocht je nog twijfelen, dan helpen wij jou een handje!

1. Kroatië

Kroatië staat al jarenlang in het lijstje met favoriete vakantiebestemmingen. De afstand is ook gemakkelijk af te leggen met de auto. Kroatië staat bekend om de mooie stranden, bijzondere dorpjes en niet de vergeten, de prachtige hoofdstad Zagreb. En dat allemaal voor een klein prijsje. Klinkt als muziek in onze oren!

2. Mexico

Nu we met z’n alle het laatste seizoen van de Bachelor hebben gekeken, willen we eigenlijk allemaal wel graag naar Mexico. De natuur is adembenemend! De prachtige witte stranden, het lekkere eten en de bijzondere cultuur, Mexico heeft het allemaal! En als je er dan toch bent, kun je het beste meteen even gluren bij de Haciënda van de Bachelor toch? 

3. Colombia

Colombia is dan misschien niet de meest populaire vakantiebestemming, het is er wel eentje waar je zeker een keer geweest moet zijn! Dit bijzondere land heeft namelijk een hele hoop te bieden. Bezoek de stad Bogotá, de mysterieuze beelden van San Augustín en natuurlijk niet te vergeten de hoogste palmbomen ter wereld in Valle de Cocora. 

 4. Griekenland

Griekenland is zeker een vakantiebestemming die vele meerdere keren in hun leven bezoeken. Simpelweg omdat er iedere vakantie een ander eiland te ontdekken valt! Geniet van een heerlijke cocktail op het strand, het lekkere Griekse eten en de typische Griekse dorpjes. Gaan we volgens jaar weer?

5. Slovenië

Misschien denk je niet zo snel aan Slovenië als je denkt aan de zomervakantie, maar je zou het zeker een keer moeten overwegen! Slovenië heeft een prachtige natuur, gastvriendelijke inwoners en goedkoop eten. Klinkt goed toch? Mocht je in Slovenië zijn bezoek dan zeker het meer van Bled, neem een kijkje in de Vintgarkloof en ga lekker shoppen in Ljubljana. Wedden dat je een top vakantie hebt!