Celebs

Zien: Fabrizio neemt afscheid van zijn lange lokken

We kennen Fabrizio allemaal als de Bachelor. Daarvoor heeft hij ook nog meegedaan als verleider bij Temptation Island. Nu gaat de reality-ster weer voor een frisse start, een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Hij heeft namelijk de schaar in zijn lange lokken gezet. En dit is het prachtige resultaat!

Lees ook: Zo goed passen Gio en Jade Anna bij elkaar volgens hun sterrenbeelden!

Nieuwe look voor Fabrizio

Vele van ons zullen Fabrizio kennen van de Bachelor. Daar had hij zijn lange lokken al. Maar daarvoor heeft hij ook meegedaan aan Temptation Island, daar kennen we hem nog met kort haar. Fabrizio heeft nu waarschijnlijk zelf ook doorgehad dat de ‘man bun’ alweer een tijdje uit de mode is. Daarom heeft hij besloten om een schaar te zetten in zijn lange lokken.  

Afscheid van wilde lokken

Op Instagram deelt Fabrizio een video en schrijft hij het volgende: “Ik nam deze week met een bang hartje afscheid van m’n wilde lokken”. Hij doneert zijn lange haren aan het goede doel. Zijn haar gaat naar borstkankerorganisatie Think Pink Belgium. “Ik zou het zonde gevonden hebben als ze geen doel zouden dienen. Dankzij Think Pink Belgium is iemand anders hier hopelijk mee geholpen”, hoopt hij. 

Grijze haren

Fabrizio had lange tijd een nogal wild leven, maar daar is hij nu wel klaar mee. Hij wordt natuurlijk ook wat ouder. Zo grapt hij op zijn Instagram: “Ze zullen het wel moeten kleuren of de grijze haren filteren.” Voor een donatie is een minimale lengte van 30 centimeter vereist. Dat heeft de reality-ster dan ook gedaan. Zijn haar is nu een stuk korter, maar gelukkig heeft hij nog genoeg haar over. 

Lees ook: What? Love Island deelnemers mogen vanaf nu alleen tweedehandskleding dragen!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @fabriziotzinaridis