Celebs

Zo goed passen Gio en Jade Anna bij elkaar volgens hun sterrenbeelden!

Het is misschien wel één van de meest controversiële influencer-koppels van Nederland: De 23-jarige Giovanni Latooy (Gio) en de 17-jarige Jade Anna van Vliet. De twee zijn sinds begin 2021 publiekelijk samen, maar de roddels dat de twee een relatie hadden gingen destijds al veel langer rond. Maar hoe goed past dit stel eigenlijk bij elkaar volgens hun sterrenbeelden?

Matchen Gio en Jade Anna wel of niet volgens hun sterrenbeelden?

Gio is een Weegschaal en Jade is een Kreeft; match made in heaven of not so much?

Verschillend

Ondanks het feit dat de Kreeft en de Weegschaal allebei gevoelige sterrenbeelden zijn, zijn ze ook behoorlijk verschillend van elkaar. De Kreeft stelt zich bijvoorbeeld sneller open en toont ook sneller emoties, terwijl de Weegschaal in het begin nog wat meer observerend is en zich niet direct openstelt. Ook in een relatie zijn de twee verschillend: waar de Kreeft een warm familiegevoel zoekt, vindt de Weegschaal een goede vriendschap met elkaar juist heel belangrijk.

Gelijkenissen

Natuurlijk zijn ze niet polar opposites: er zijn ook zeker dingen die de Kreeft en Weegschaal wél gemeen hebben. Zo zijn ze allebei op zoek naar een rustig leven: niet te veel stress, geen impulsieve, ondoordachte acties en geen drama. Daarnaast zitten de Kreeft en Weegschaal allebei vól met liefde om te geven, en zijn ze bereid hard aan hun relatie te werken als dat nodig is. Ook zijn het allebei ontzettend loyale sterrenbeelden, en zetten ze alles op alles om conflicten en ruzies te voorkomen.

Match of niet?

Maar betekent dit ook dat Gio en Jade – volgens de sterren – goed bij elkaar passen? First of all is het belangrijk om te weten dat sterrenbeelden niet te vergelijken zijn met de wetenschap: je moet dit dus ook wel met een korreltje zout nemen ;). 

Goed, allebei de sterrenbeelden zijn bereid om hard aan hun relatie te werken; dit is sowieso al een pluspunt natuurlijk. Daarnaast hebben ze ook allebei een hele liefdevolle aard, en zijn ze bereid compromissen te sluiten. Ook vinden ze communicatie allebei heel belangrijk, waardoor er dus vrijwel nooit écht heftige conflicten ontstaan. Oftewel: wij hebben alle vertrouwen in deze match!

View post on Instagram
 

 

Lees ook: Zo goed passen Dee en Lars bij elkaar volgens de sterren
Lees ook: Zo goed passen Rijk Hofman en Indigo bij elkaar volgens hun sterrenbeeld

Beeld: Instagram @gio

Must reads 👀