Lifestyle

OMG! Dit wil je: huis met alpaca’s te koop op Funda!

Droom je al een tijdje van je perfecte huis? Heb je liever een luxe villa of een dorpse boerderij? Denk er nog maar even goed over na er staat nu namelijk een huis te koop waar je een stuk grond bij krijgt. En daar lopen dus alpaca’s op!!! Een klein nadeel wel, het is nogal prijzig 🙁

Lees ook: Elise Boers zet haar prachtige huis op Funda voor dit gigantische geldbedrag!

Boerderij met alpaca’s

Deze replica boerderij staat nu dus te koop op Funda. De inrichting is dan misschien wel iets oubollig, dat kan je gelukkig nog aanpassen. De omgeving van dit huis zou al reden genoeg moeten zijn om deze boerderij te willen kopen. Want je krijgt er een flink stuk land bij waar alpaca’s op lopen. Ook is er een paal voor en ooievaarsnest. 

Het huis komt uit 1900 en is dus al behoorlijk oud. Toch is het huis wel helemaal mooi afgewerkt. Het heeft zelfs een rieten dak! Ook heeft de boerderij spouwmuren en een betonnen verdiepingsvloer en ook niet geheel onbelangrijk: vloerverwarming. Maar het wordt dus nog beter! Want je krijgt er ook een stuk grond van 21.000 (!) vierkante meter bij. WOW! 

                  
 ‘Foto’s via Funda // 5257 NA Hedikhuizen ^ Amsterdam Makelaars’

Omschrijving van de tuin

Hoeveel alpaca’s er precies lopen is niet bekend. Hou je niet zo van dieren? Dan heb je ook een prachtig uitzicht op een boomgaard. Daar groeien onder andere peren, appels, pruimen, kersen, bramen en bessen. Ook komt de ooievaar ieder voorjaar weer terug naar zijn nest. Verder vind je in de tuin ook nog een vijver en verschillende wandelpaden. Je hebt dus eigenlijk gewoon een soort van privé bos! Wie wil dat nou niet?

Lees ook: Wil je wonen: dit japandi style boshuis op Funda

Ben je benieuwd geworden? Deze boederij ligt in Hedikhuizen. Het staat momenteel te koop voor zo’n 1,7 miljoen euro! Geen koopje, maar het is wel echt je geld waard.

Bron: showmag.nlBeeld: Funda

Must reads 👀