Celebs

Elise Boers zet haar prachtige huis op Funda voor dit gigantische geldbedrag!

Elise Boers is tegenwoordig niet meer weg te denken van Instagram. Vroeger maakte ze vooral veel video’s met haar zus Vita, maar tegenwoordig heeft ze het heel druk met moeder zijn. Wat wij ook veel terug zien komen is haar prachtige huis. Ze woont sinds een jaar in Amsterdam, maar heeft toch besloten haar huis te verkopen. Het huis is prachtig, maar mega duur. We kunnen wel lekker binnenkijken want het huis staat op Funda.

Lees ook: Actrice Abbey Hoes is verkozen tot mooiste vrouw van 2022!

Elise Boers verkoopt haar huis

Kennen jullie de oude video’s van Elise en haar zus Vita nog? Blonde Tigers, was de naam van het YouTube kanaal toen. Sinds een aantal jaar zijn de twee gestopt met samen video’s maken omdat ze zich beide wilde richten op de toekomst. Elise nam dit wel heel serieus want een aantal jaar later had ze een man, een huis en een tweeling! Dit zijn dan ook de onderwerpen die wij nu veel voorbij zien komen op haar YouTube en Instagram. Sinds een jaar woont het gezinnetje in de Amsterdamse Pijp. Daar lijken ze het helemaal op orde te hebben. Het huis is me-ga groot en ze hebben zelfs een eigen kantoor in huis! Toch lijkt niet alles naar wens, want het huis staat te koop op Funda. Het mooie van Funda is, is dat wij heerlijk een kijkje kunnen nemen in alle kamers van het huis! Hehe…

Het huis is, zoals te verwachten, prachtig ingericht. Het pand bevat vier slaapkamers. Elise en haar vriend Wouter gebruiken één slaapkamer en de tweeling gebruikt er ook eentje. Dat betekent dat er dus nog twee kamers over zijn. Daar heeft het stel een speelkamer van gemaakt voor de jongens. De andere kamer gebruiken ze als kantoor. Ook hebben ze een keuken om jaloers op te zijn! Voor hoeveel het pand te koop staat? Voor zo’n 1.725.000 euro! 

View post on Instagram
 

Verhuizen naar het buitenland?

Veel fans vinden het opvallend dat ze precies nu op vakantie gaan naar Ibiza terwijl het huis in de verkoop staat. Vele denken dan ook dat ze gaan emigreren naar het buitenland! Zouden ze in Ibiza zijn om een contract te tekenen? Of zijn ze toch echt alleen op vakantie? 

Lees ook: VIDEO: zo zag Monica Geuze eruit als 10-jarige

Bron: BeautifyBeeld: Instagram @eliseboers