Films & Series

Deze vijf Johnny Depp-films móét je gezien hebben!

The word is out, Johnny Depp heeft de rechtszaak tegen Amber Heard gewonnen! Door al het drama dat tussen de twee is voorgevallen, is Johnny bij bijna elke klus ontslagen. Om hem een beetje te supporten zetten wij vijf Johnny Depp-films voor je op een rijtje die je moet kijken! Mocht je dat nog niet gedaan hebben ;).

Johnny Depp-films die je sowieso gezien moet hebben

Even wat tips van de redactie voor je volgende binge watch sessie ;).

Ed Wood (1994)

Als je houdt van wat oudere films met veel humor – en drama – is Ed Wood dé film die jij direct moet gaan kijken! De film vertelt het verhaal van Ed Wood (Johnny Depp), de meest excentrieke regisseur ever! Hierdoor is hij een enorme outcast in Hollywood. Het is een Tim Burton film, volledig in zwart wit, iets waar je wel van moet houden. Maar verder is deze film zeker weten een aanrader!

Donnie Brasco (1997)

Donnie Brasco is meer voor de liefhebbers van misdaadfilms. Deze film vertelt namelijk het verhaal van FBI-agent Donnie Brasco (Johnny Depp), die infiltreert in een maffia-bende. In die bende weet hij zijn weg omhoog te werken, maar hoe hoger hij komt, hoe gevaarlijker het wordt. Het is een mega spannende film, en zeker een aanrader!

Charlie and the Chocolate Factory (2005)

Wie heeft deze iconische film niet gezien? Deze keer speelt Johnny de rol van Willy Wonka, de eigenaar van de chocoladefabriek Wonka Chocolate. De fabriek is alleen heel verlaten; al vijf jaar is er niemand meer in- of uitgegaan. Tot Willy Wonka op een dag aankondigt dat hij vijf Wonka Bars over de wereld heeft verspreid, en dat de lucky finders een tour krijgen door de fabriek! A must see.

Lees ook: Deze sappige romcoms met Jim Bakkum móét je kijken

Pirates of the Caribbean (2003 – 2017)

Oké, de reeks is nog steeds in de maak en de datum 2017 klopt dus niet helemaal, maar helaas is Johnny uit deze reeks ontslagen. Maar dan nog verdienen de eerste vijf delen zeker een plek in dit rijtje! Pirates of the Caribbean gaat natuurlijk over Captain Jack Sparrow (Johnny Depp). Grote kans dat je deze films al eens hebt gezien, maar dan nog is het een echte aanrader om ze nog eens te bingen!

Alice in Wonderland (2010)

Ook deze film heb je waarschijnlijk al wel eens gezien. In Alice in Wonderland speelt Johnny natuurlijk de rol van de iconische Madhatter, en hij speelt ‘m zoals niemand anders dat had gekund. Wij vinden dan ook dat Johnny perfect is gecast voor deze rol, en dat maakt deze film één van onze all time favorites!

Bron: FEM FEM