Astrologie

Cheers! Dit is je favoriete drankje volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-drankje

Je sterrenbeeld kan meer over je vertellen dan je denkt, zo ook wat je favoriete drankje is. Ga je voor een wijntje, biertje of drink je toch liever een lekkere cocktail? 

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij houdt niet zo van al dat gedoe. Je hebt liever een simpel drankje dat je snel kunt drinken. Een tequila soda, absint of gewoon een lekker glas gin.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn zeker niet vies van een lekker drankje. Tijdens het diner bestel je graag een lekker flesje wijn. En die drink je natuurlijk niet in je eentje, maar gezellig met vrienden of familie.

Lees ook:
Zó neem je shotjes zonder de sterke smaak te hoeven proeven!

Ram (21 maart – 20 april)

Jij houdt wel van een lekker sterk drankje, zeker op een feestje. Daarom is jouw favoriete drankje een lekkere sterke cocktail. En dan het liefst met vodka!

Stier (21 april – 20 mei)

Je houdt wel van een beetje luxe. Een biertje laat je dan ook liever staan. Doe voor jou maar een lekker glaasje champagne. En zeker op oudjaarsdag kan je daar samen met je vrienden mee proosten op het nieuwe jaar.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Jij probeert graag nieuwe dingen. Soms kom je op TikTok een receptje tegen voor een lekkere cocktail, die moet je dan natuurlijk wel gelijk uitproberen. Pornstar martini of een moscow mule, het kan niet gek genoeg.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Kreeften houden van lekker wijnen op het terras met vrienden. Een witte wijn, of een glas rosé gaat er altijd wel in. Ook zijn Kreeften vaak dol op een lekker glas Sangria!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij kiest vaak niet voor de makkelijkste weg. Daarom zeg je ook geen nee tegen een drankje wat je wordt aangeboden. Een glas whiskey ben je ook zeker niet vies van. Maar een espresso martini vind je ook heerlijk!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Doe voor jou maar een lekker simpel drankje, niet te veel moeite. Als het maar lekker is. Misschien moet je binnenkort maar een keer een Vodka Soda proberen. Ga je liever voor iets sterks? Kies dan eens voor een glaasje cognac.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je vindt een drankje wel lekker, maar probeert ook altijd de balans te bewaren. Op z’n tijd kan het wel, maar je wordt liever niet dronken. Een glaasje champagne met sinaasappelsap is daarom helemaal jouw ding. Yes, we hebben het over mimosa’s.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij bent wat stoerder van karakter. Dat zien we ook weer terug in jouw favoriete drankje. Daarom zullen we jou vaak met een margarita in je hand zien staan!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij bent graag met je vrienden. Samen een drankje drinken. Je hebt dan eigenlijk ook niet echt een favoriet drankje. Je drinkt eigenlijk gewoon altijd mee met wat de rest drinkt. Krijg je ook geen last van keuzestress.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Jij bent een echte liefhebber van sterke drankjes. Niets is te gek voor jou. Daarom zal jij vaak al snel kiezen voor een lekkere Dry Martini, precies sterk genoeg voor jou.

Beeld: Pinterest