Celebs

Ricky blikt terug op deelname Eating With My Ex: ‘Wilde niet bekvechten op televisie’

Roos-Sanne

Jaydi en Ricky, die eerder deelnamen aan Temptation Island, deden nu ook mee aan Eating With My Ex. Het beloofde veel drama te worden. RIcky blikt nu terug op de aflevering en geeft aan dat hij zich nog behoorlijk heeft ingehouden. Oei!

Ricky blikt terug op Eating With My Ex

Ricky vertelt over zijn ervaring bij Eating With My Ex. En wat blijkt?  Hij was dus niet helemaal amused!

Waarom deden ze mee?

Als eerste vragen we ons natuurlijk af waarom iemand mee zou doen aan een programma waar je weer met je ex aan tafel schuift. Ricky heeft daar gelukkig wel een antwoord op. ”Twee à drie weken nadat het uit was werden we benaderd om mee te doen aan Eating With My Ex,” vertelt hij. ”Het idee kwam niet vanuit onszelf, maar uiteindelijk hebben we het er samen over gehad. Wij dachten: hoe erg kan het zijn om samen uit eten te gaan? Bovendien zou het nog zo’n twee maanden duren voordat de opnames begonnen. We hadden destijds nog wat afspraken over onze hondjes dus we zagen elkaar sowieso nog wel regelmatig, en we waren niet slecht uit elkaar gegaan. We dachten daarom: dit kunnen we wel.” Maar was dat ook wel zo?

Spanning bij de opnames

Ondanks de twee elkaar dus nog regelmatig zagen, hing er de dag van de opnames toch een bepaalde spanning in de lucht. ”Het is dan toch anders. Tijdens de opnames bespreek je toch heel andere dingen dan dat je normaal zou doen,” vertelt Ricky. Ook hielp het niet dat ze kennelijk vlak voor de opnames iets hadden besproken, wat niet helemaal lekker viel bij Ricky. ”Ik had voor aanvang van de opnames info van haar gekregen die ik niet bepaald prettig vond. Ik had op dat moment wel een heel ander gesprek met Jaydi willen voeren. Maar je wil bepaalde dingen privé houden, en ik ben niet iemand die alleen maar wil bekvechten op televisie,” zegt hij erover. Oei!

Gelukkig kunnen ze alsnog goed omgaan met elkaar, en was het daarom ook niet awkward aan tafel. ”We bleven vriendelijk en ik ken haar goed; ik schaam me nergens voor bij haar. Ook niet op tv. Dus ik vond het niet ongemakkelijk.”

Reden voor de break

Lang hielden de twee de reden voor de break-up geheim. ”De reden waarom het uitging, wil ik niet vertellen. Dat is te privé. Het is in elk geval niet aan mij om daar meer over te vertellen,” vertelt Ricky erover. Toch klopt het verhaal van de andere levensstijl ook volledig. ”Dat we andere energielevels hadden is ook een reden waarom het uitging. Ze wilde veel meer feesten dan ik; dat begrijp ik ook. Maar zij was veel vaker thuis dan ik. Ik zat de hele dag op kantoor en dan wil ik ’s avonds thuis zijn. Ik snap dat ze dat saai vond, maar ik dacht dan weer: misschien moet je een baan zoeken. Zo valt er van beide kanten weer wat te zeggen.” En daar heeft hij gelijk in, natuurlijk!

Bron: GraziaBeeld: Eating With My Ex