Lifestyle

Zijn jullie een match of niet? Het staat in de sterren geschreven!

Roos-Sanne

De één gelooft er wel in, de ander vindt het maar een hoop zweverige onzin. We hebben het over astrologie. Wij op de redactie zijn wel dol op horoscopen. En ook nu hebben wij weer een mega handig weetje voor je. Namelijk welke planeten cruciaal zijn om te weten of jullie een goede match zijn. 

Zijn jullie wel of geen match? Déze planeten vertellen je het!

Het is tegenwoordig helemaal niet vreemd om op de eerste date te vragen naar iemand sterrenbeeld. Dat vertelt namelijk heel veel over iemands persoonlijkheid, eigenlijk best handig dus!

Zonneteken en ascendant

Je zonneteken en je ascendant vertellen megaveel over hoe je bent als persoon. Je zonneteken is hoe anderen jou zien en je ascendant is hoe je bent als persoon. Best handig om dit aan je crush te vragen dus! Weet iemand zijn of haar zonneteken niet? Het enige wat je nodig hebt is de geboortedatum. Voor de ascendant is er wel iets meer nodig dan dat. Je hebt daarvoor namelijk ook tijd én plaats van de geboorte nodig. 

Maanteken

Het maanteken vertelt ons veel over onze emoties. Hoe we dingen opvatten en hoe we omgaan met onze gevoelens. Vuurtekens zijn bijvoorbeeld best snel boos. Watertekens zijn héél gevoelig, net als aardetekens. Luchttekens zijn vaak weer hee onvoorspelbaar. Best wel handig om dit van je crush te weten dus! 😉

Marsteken

Het marsteken gaat vooral over de diepe emoties, verlangens maar ook over sensualiteit, ook niet onbelangrijk natuurlijk! Iemands sterrenbeeld in mars kan dus veel zeggen over hoe diegene reageert in lastige situaties zoals ruzies en conflicten, maar ook over hoe iemand in the bedroom is. Ook is het handig om hierbij naar mercurius te kijken; die vertelt namelijk alles over de manier waarop een bepaald sterrenbeeld zijn emoties uit.

Venus

Venus is natuurlijk de planeet van de liefde! Venus zegt dus alles over wat iemand nodig heeft in een relatie, en net als mars heeft venus ook invloed op je seksleven. Venus zegt alleen meer over het type seks (liefdevol, hard, etc.), en mars meer over sensualiteit. Naast spicy time heeft venus ook invloed op hoe jij bent in een relatie. Zoek jij een diepgaande emotie en heel veel romantiek of zit jij juist vol passie? Een beetje research doen naar iemands birth chart kan nooit kwaad, dat blijkt wel weer!

Bron: Ze.nlBeeld: Instagram