Celebs

WOW: Bachelor Thomas van der Vlugt maakt carrièreswitch!

Roos-Sanne

Thomas van der Vlugt houdt absoluut niet van stilzitten. We zien de YouTuber namelijk altijd wel nieuwe dingen proberen.  Van gekke acties in de video’s van StukTV, tot de Bachelor en de challenge die hij aanging met Men’s Health, noem het maar op. Nu gaat hij weer iets nieuws ondernemen: hij maakt namelijk een mega carrièreswitch!

Thomas van der Vlugt maakt carrièreswitch

Thomas wordt vanaf nu dus een ondernemer én gaat een samenwerking aan met een oud Olympisch kampioen! WOW!

Sporten

Thomas heeft natuurlijk een knap koppie, maar ook zeker een goed lichaam! Het verbaast ons dan ook niks dat hij al jarenlang een echte sportfreak is. Ondanks hij dus wel van een goeie work out houdt, heeft hij ook wel heel lang een slechte levensstijl gehad: veel uitgaan, drinken, roken, ongezond eten. Tja, dan kun je natuurlijk sporten wat je wil, maar op die manier zul je niet de beste resultaten zien. Thomas besloot het roer om te gooien: hij ging de challenge aan met Men’s Health en zijn transformatie was echt insane! 

View post on Instagram
 

Sindsdien is Thomas goed in shape gebleven, en is hij urenlang in de sportschool te vinden. Waarom dit relevant is voor zijn carrièreswitch? Nou, hij gaat dus iets in de sportwereld doen!

FIRST Energy Gum

Grote kans dat je al wel eens gehoord hebt van het merk FIRST Energy Gum. Zij verkopen kauwgom met cafeïne. Eigenlijk een soort pre workout, maar dan in de vorm van kauwgom. FIRST Energy Gum is een bedrijf van oud Olympisch schaatser Mark Tuitert. Nu gaan Mark Tuitert en Thomas dus samenwerken om een nieuw soort kauwgom te ontwikkelen, waarvan Thomas het tweede gezicht én creatief marketingspecialist gaat worden! En Thomas? Die is er heel enthousiast over. ”Voor mij is dit de eerste stap als ondernemer, waarbij ik mijn creatieve kant en passie voor sport kan bundelen,” vertelt hij. ”Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een groot succes gaat worden.” How exciting!

View post on Instagram
 

Bron: LINDABeeld: Stef Nagel