Celebs

Oei: heeft EOTB’s Keanu spijt van zijn deelname?

Roos-Sanne

Ik denk dat we allemaal wel kunnen beamen dat het zevende seizoen van Ex On The Beach een heftige was. Drama, liefde, seks, alcohol en vooral heel veel tranen. Naast Dusty was ook Keanu één van de grootste veroorzakers van alle drama. Nu blikt hij terug op zijn deelname aan het programma. 

Keanu blikt terug op zijn deelname aan Ex On The Beach

Dat de deelname van Keanu aan Ex On The Beach er nogal heftig aan toe ging, weten we allemaal. Maar zou hij het nu anders aanpakken?

Deelname Ex On The Beach

Al vanaf de eerste aflevering was het drama rondom Keanu. Hij trok vooral veel met Lesley op. In de eerste aflevering gingen de twee samen op date. Maar daarna hadden ze het ook wel héél erg gezellig samen. Ze zaten in het bubbelbad met Dusty en Imke, waar het nogal steamy werd. Het was voor ons dan ook niet zo’n verassing dat Keanu en Lesley die avond nog met elkaar naar bed gingen ;).

Na dee eerste aflevering heeft Keanu dan ook niet meer stilgezeten! Hij maakte deel uit van het allereerste kwartet in de EOTB-geschiedenis, en daarna heeft hij ook nog heel veel… pleziertjes gehad. In gesprek met Love Reality blikt hij terug op zijn deelname. Heeft hij er spijt van?

Zorgeloze tijd

Keanu laat weten dat zijn tijd in de villa zorgeloos was. ”Toen ik eraan begon, ging ik er vol voor en heb ik wekenlang genoten,” vertelt hij. Inmiddels is hij een stukje ouder geworden en kijkt hij er nu dus ook anders tegenaan. ”Als ik nu nog eens zou meedoen, zou ik heel veel dingen anders doen,” zegt hij erover.

Positieve herinnering

Zijn standpunt is het afgelopen jaar dus nogal veranderd. Gelukkig heeft Keanu wel veel positieve herinneringen overgehouden aan zijn deelname. ”Mijn leukste herinnering was elke dag wakker worden in een villa met allemaal leuke en gekke mensen. Het is echt een unieke ervaring,” vertelt hij. Op de vraag of hij nog eens mee zou doen aan het programma reageert hij dan ook volmondig ja. ”We gaan zien wat er op mijn pad komt, maar wie weet zien jullie mij ooit terug in het programma!” Wij zijn héél benieuwd.

Bron: Love RealityBeeld: Instagram @keanu_ongena

Must reads 👀