Celebs

Babynieuws! Marieke Elsinga is zwanger van haar eerste kindje!

Marieke Elsinga zit momenteel op een roze wolk. Ze heeft namelijk op de radio aangekondigd dat ze zwanger is. Ze kan het zelf nog amper geloven: “Wow, dit is de grootste verandering ooit”, vertelde ze. Gefeliciteerd Marieke!

Lees ook: Douwe Bob vader geworden van derde (!) kindje

Zwanger van eerste kindje

Degene die iedere ochtend naar de ochtendshow van Mattie en Marieke luistert weet dat Marieke een tijdje afwezig is geweest. Volgens Marieke heeft dit niets te maken gehad met haar zwangerschap, maar was ze gewoon even toe aan wat rust. “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben”, aldus Marieke. “Dat is het echt niet geweest.” 

Marieke wil er wel het een en ander over kwijt. “Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk en dat is ook het mooie van zwanger zijn, het heeft me onbewust dat duwtje gegeven om niet langer over mijn grenzen heen te gaan. Je denkt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van je baby.” Hoelang Marieke al in verwachting is, heeft ze nog niet bekendgemaakt.

Ze is gewoon zwanger!

Marieke schreeuwt het van de daken: ze is gewoon zwanger! Op haar Instagram deelt ze een lieve foto met daaronder de volgende tekst: “Gezinsuitbreiding! We zijn dolgelukkig”.

Lees ook: Bizzey voor de tweede keer vader geworden!

Het is altijd wennen dat er een baby in je buik groeit. Vooral als het je eerste kindje is. Marieke laat dan ook weten dat ze nog erg moet wennen aan het feit dat ze zwanger is. “Het is een heel gek idee dat er iets in je buik groeit. Als het dan in je eigen buik groeit, is dat zo bijzonder” vertelde ze. “Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het er is, maar aan de andere kant ben ik heel blij dat het nog even duurt. Want tegelijkertijd denk ik ook: wow, dit is de grootste verandering ooit.” En zo is het!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @mariekeelsinga