Celebs

Bizzey voor de tweede keer vader geworden!

Nog meer goed baby nieuws in Nederland! Bizzey en zijn vrouw Renee zijn voor de tweede keer ouders geworden van een kindje. Eerder kregen zij een zoontje genaamd November. Deze keer hebben ze een meisje gekregen met de naam Four-Juno Roelandschap. Wat een mooie naam! Het gezinnetje zit op het moment helemaal op een roze wolk.

Lees ook: Famke Louise over uitspraken in het verleden

Welkom Four-Juno

In januari pas heeft het stel laten weten in verwachting te zijn van een tweede kindje. Ze hebben dit grote nieuws dus een tijdje voor zichzelf gehouden. Ook hebben ze op Instagram hun genderreveal gedeeld. It’s a girl! Renee deelde het volgende over dit leuke nieuws: “Ik weet nu heel goed hoe het is een boy’s mom te zijn.. nu iets meer gewend aan de gedachte en helemaal excited.”

Lees ook: Lief: Bibi en Waylon zijn ouders geworden van tweede kindje

Nu is Renee dus bevallen van hun dochtertje Four-Juno. Bizzey deelt het volgende op Instagram: “Wij zijn gezegend met dit engeltje en ze is helemaal gezond vrijdag ochtend bij ons gekomen. Welkom Four-Juno Roelandschap. We zullen je alle liefde en bescherming geven die we in ons hebben. ❤️” Het meisje ziet er heel lief uit. Op Instagram deelt het gezinnetje de liefste foto’s:

View post on Instagram
 

November

Voor Bizzey en zijn vrouw Renee is het dus hun tweede kindje samen. Voor het eerst werden ze ouders van November in 2015. Het jongetje werd ook nog eens geboren in November. Zou dit toeval zijn? Een jaar voor de geboorte van hun zoontje zijn de twee met elkaar getrouwd. Ze zijn dus nu zo’n 8 jaar getrouwd, maar de twee zijn nog veel langer samen. Ze zijn nu bijna 13 jaar bij elkaar. Het was inmiddels dus wel tijd voor gezinsuitbreiding. De twee weten het zeker ze zijn voor elkaar gemaakt en ze zijn dol gelukkig met hun twee lieve kindjes! Gefeliciteerd jullie! 🤍

Beeld: Instagram @bizzey

Must reads 👀