Celebs

Douwe Bob vader geworden van derde (!) kindje

Douwe Bob kreeg een paar maanden geleden de schrik van zijn leven toen hij hoorde dat hij voor de eerste keer vader werd van niet 1 niet 2, maar drie kinderen. Het is geen drieling als je dat dacht. Nope! Hij heeft drie kindjes gekregen bij drie verschillende vrouwen. Zijn laatste ex Anouk is bevallen van een zoontje. Nu is de stress voor Douwe eindelijk voorbij, maar ook weer niet. Want er zijn nu drie kinderen die hij moet onderhouden.

Lees ook: Wait, what? Douwe Bob is op date geweest met Fabiola en het was verschrikkelijk

Drie keer feest voor Douwe

Douwe had geen vaste relatie toen hij te horen kreeg dat hij vader werd. Eerst kreeg hij het goede nieuws te horen dat hij met zijn ex een dochtertje verwachten, maar toen viel de bom. Met een andere ex zou Douwe ook nog een kindje krijgen. Als je dacht dat het daarbij bleef heb je het mis. Douwe zou namelijk vader worden van kindje nummer drie. En dat ook van zijn andere ex. Dus Douwe verwachten in ÊÊn jaar tijd drie kindjes van verschillende vrouwen. Oeps, dit moet volgens mij niet helemaal de bedoeling zijn geweest.

Eerder zijn er twee meisjes geboren. Zijn ex Loes van Delft is als eerste bevallen van een kindje genaamd: Bobby Lou. Daarna is er nog een meisje geboren van een andere ex van Douwe. Wie de moeder is en hoe de baby heeft, is tot nu toe een raadsel. 

It’s a boy

Ook Anouk en Douwe zijn al een tijdje uit elkaar. Voor een langere tijd hebben zij in de relatie geprobeerd zwanger te worden, maar dit mocht helaas niet baten. Nu toch, zoveel maanden later is het gelukt terwijl de twee niet meer bij elkaar waren. Anouk is bevallen van een zoontje genaamd: Elias Lieven. Douwe laat weten dat Bobby Lou er nu dus een broertje bij heeft. Speciaal voor zijn zoontje heeft hij een liedje geschreven. Het lied heet ‘Someone You love’. Het is wel een prachtig liedje, dat moeten wij toegeven.

Lees ook: Douwe Bob wordt papa”er groeit een baby’tje in haar buik”

Wij wensen alle moeders en Douwe natuurlijk van harte gefeliciteerd!

Bron: GraziaBeeld: Instagram @douwebob