News

Douwe Bob wordt papa"er groeit een baby'tje in haar buik"

Douwe Bob ken je wel als die country zanger met enorm veel tattoos. Lange tijd had hij een knipperlichtrelatie met Anouk, maar dat is nu over. Tijdens zijn concert woensdagavond verklapte hij dat dat hij een nieuwe vrouw zwanger heeft gemaakt, maar of ze zijn vriendin is, is nog maar de vraag.

vriendin douwe bob loes van delft

Woensdag speelde Douwe Bob (28) voor het grote publiek in Bloemendaal. Tussen het spelen van zijn nummers door  kwam hij met grote nieuws. "De wereld mag het weten. Er zit hier een hele lieve meid in het publiek, Loes van Delft heet ze. Die heeft een heel mooi baby’tje in haar buik en ik mag daar de vader van zijn. Het wordt een dochtertje. Ik ben heel trots dat we een dochtertje krijgen." En dat nieuws is opvallend, want het is pas een maand na zijn breuk met Anouk van Schaik! Met haar was hij op en af drie jaar samen. Daar zei hij pas nog over: "Ik hou veel van een vrouw en zij van mij, maar het is soms even moeilijk. Maar je weet niet hoe dingen gaan. Ik geloof dat we zielsverwanten zijn. Misschien wordt het ooit weer iets, we blijven van elkaar houden.’’

Wie is Loes van Delft, de vriendin van Douwe Bob?

De moeder van Douwe Bob's toekomstige dochtertje is de 30-jarige Loes van Delft. Zij komt uit de kunstwereld. Of Douwe Bob en Loes van Delf ook een relatie hebben, vertellen ze niet. Loes van Delft was inderdaad bij het concert aanwezig, maar de manager van Douwe zegt geen uitspraken te doen over het privéleven van de zanger. 

De vriendin van Douwe Bob?
Loes van Delft komt uit Drunen en tegenwoordig woont ze in Amsterdam woont. Pas geleden kwam ze nog in het nieuws toen een museum in China voor een ‘groot bedrag’ al haar kunststukken opkocht. Dat ze nu zwanger is van Douwe Bob, is bijzonder, want in een eerder interview zei ze: "als er één iemand zou zijn, zou het ook maar een saaie boel zijn. Ik ga regelmatig stappen, maar dan wel met een mooiboy. Zo heb ik er eentje zitten in Amsterdam, in Barcelona... Tja, waar eigenlijk niet?’’ 

Haar kunstwerken deelt Loes dagelijks op Instagram, waar ze ruim 102.000 volgers heeft. Hier vraagt ze zo'n 9500 euro voor, zei ze tegen Quote. 

Beeld: ANP
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved