Celebs

Zien: Dit is de cast van Zack & Cody nu!

Wie heeft er vroeger niet naar Zack & Cody gekeken op Disney Channel. Urenlang hebben we kunnen genieten van de avonturen van de tweeling. Maar we zijn vooral benieuwd hoe het nu gaat met de cast van de show. Van een aantal acteurs, waaronder Cole en Dylan Sprouse, weten we het eigenlijk wel. Maar wat is er met de rest van de acteurs gebeurd? 

Lees ook: Ken jij Ch!pz nog? Look at them now!

Zack & Cody

We zullen je geheugen even een beetje opfrissen. Zack & Cody zijn twee ondeugende jongens die samen met hun moeder in een hotel wonen. Samen  halen de broers een hele hoop kattenkwaad uit, maar hun vrienden kunnen er ook wat van. Kunnen jullie je Maddie en London nog herinneren? En wat dacht je van Mr. Moseby? Zijn jullie ook benieuwd hoe het nu met de cast gaat? Lees dan snel verder!

Zack & Cody (Dylan & Cole Sprouse)

Wat er van de tweeling Cole en Dylan Sprouse terecht is gekomen weten we natuurlijk allemaal wel. De twee lijken (nog steeds) als twee druppels water op elkaar, and they’re looking good! Een aantal jaren na deze populaire serie is Cole doorgegaan met acteren. Zo speelt hij nu in de populaire Netflix serie Riverdale. Dylan houdt zich wat meer op de achtergrond. Hij is dolgelukkig met zijn vriendin Barbara Palvin. Gelukkig hebben we wel hebben wij nog even van hem kunnen genieten in de bekende ‘After’ films.

 

Maddie Fitzpatrick (Ashley Tisdale)

Van Ashley weten wij dat haar carrière enorm in een stijgende lijn is gegaan na Zack & Cody. De meeste zullen haar namelijk niet kennen als Maddie, maar als Sharpay uit High School Musical films. In deze filmreeks heeft ze meerdere keren deze rol mogen vervullen. Op het moment is Ashley hartstikke gelukkig in de liefde. Ze is getrouwd met Christopher French. Ook hebben ze samen een kindje samen genaamd: Jupiter Iris French. Super lief!

Brenda Song (London Tipton)

Fun fact: Brenda heeft voor haar rol als London niet eens auditie hoeven doen. Het karakter zou eigenlijk ook geen Londen heten, maar Paris. Na haar rol in Zack & Cody heeft Brenda ook nog in een andere Disney productie gespeeld, namelijk Wendy Wu. Een ander leuk feitje: Brenda een relatie had met Macaulay Culkin? Die kunnen wij allemaal kennen als Kevin uit de film ‘Home Alone’. Samen hebben ze een dochtertje genaamd: Dakota Culkin. 

Phill Lewis (Mr. Moseby)

Er is geen beter hoteleigenaar dan Mr. Moseby. Acteur Phill heeft zijn meeste successen te danken aan zijn rollen in verschillende Disneyshows. Wist jij dat Phill best een duister verleden heeft? Zo heeft hij op 24-jarige leeftijd een auto-ongeluk gehad waarbij een meisje is overleden aan haar verwondingen. Het bleek dat hij meer alcohol in zijn bloed had dan was toegestaan. Heftig!

Beeld: Disney