Celebs

Heftig: EOTB Jørney verwijdert Instagram na bizarre opmerkingen over Odim

Jørney en Odim zijn misschien wel het meest spraakmakende koppel van de Nederlandse reality wereld geweest. Het is meerdere keren aan, maar ook weer uit geweest, en de twee zijn ook nog eens ouders van een dochtertje! En als je dacht dat het nog niet erger kon zit je fout: Jørney heeft namelijk bizarre opmerkingen gemaakt over Odim en zijn overleden vader.

Jørney verwijdert Instagram na bizarre opmerkingen over Odim

Jørney maakte racistische opmerkingen over Odim en over zijn overleden vader, waarna ze haar Instagram verwijderde.

Turbulente relatie

Dat de twee een nogal turbulente relatie hebben, dat was voor iedereen al wel duidelijk. Van begin tot eind was er altijd wel drama: Odim schijnt namelijk meerdere keren te zijn vreemdgegaan, liet Jørney in de steek terwijl ze hoogzwanger op het punt van bevallen stond, deed een poging tot vreemdgaan – wat dus mislukte – vlak na de bevalling van zijn dochter (!) en waarschijnlijk is er nog veel meer voorgevallen wat wij niet weten.

Racistische opmerkingen

Nu is het allemaal nóg een stapje verder gegaan, er is namelijk een zeer aanstootgevend filmpje opgedoken waarin te zien is dat Jørney zeer racistische opmerkingen maakt over Odim, maar ook over zijn overleden vader. Wij denken wel dat iedereen snapt dat hoe erg een probleem ook is geworden, dit soort dingen natuurlijk veel te ver gaan.

Hier bleef het alleen niet bij: afgelopen weekend zou Jørney namelijk ook iets op het account van hun dochter hebben geplaatst. Dit zou zijn gegaan over een vrouw waarmee Odim is vreemdgegaan. Dit bericht is alleen heel snel alweer verwijderd.

Instagram verwijderd

Of Jørney op dit moment nog in contact is met Odim, is niet duidelijk. Ook heeft ze geen reactie gegeven op zowel de video als de post op het account van hun dochter. Toch lijkt het erop dat ze wel snapt dat ze veel te ver is gegaan deze keer, omdat ze haar Instagram account heeft verwijderd.

Bron: Instagram @reality.fbi