Celebs

Kaj van der Voort ondergaat mega blunder tijdens show

Er gaat wel eens het een en ander mis tijdens het optreden. Je kan struikelen, de verkeerde microfoon pakken of heel vals zingen. Ook knapperd Kaj van der Voort heeft daar wel eens last van gehad. Nu deelt hij met ons zijn hilarische verhaal over een misser op het podium en deelt hij hoe dat in de toekomst voorkomen wordt. Dit wil je even zien!

Lees ook: Zien: EOTB Lesley Versprille krijgt haatreacties om déze outfit

Een blunder op het podium

Kaj heeft wel eens een beetje voor schut gestaan op het podium en dat verhaal wil hij graag met ons delen. Het volgende deelde hij op zijn Instagram Stories: “Ik liep de vorige show het podium op met de verkeerde microfoon. (Éen die niet aanstond). Dus toen ik mijn openingszin inzette, hoorde niemand mij. Waardoor we opnieuw het begin moesten in starten. Ik kan wel doen alsof het de schuld was van de techniek, maar dit was écht volledig mijn fout.” Nou, dit is toch een partij ongemakkelijk! Tuurlijk, iedere artiest kan dit overkomen maar het is en blijft vrij gênant.

De crew van Kaj heeft er nu voor gezorgd dat dit niet nog een keer kan gebeuren. Vanaf de stoel van Kaj (backstage) loopt een hele lange lijn van tape op de grond. Die lijn loopt helemaal door naar de techniek. Overal staat ook zijn naam op, zodat hij precies weet waar hij heen moet. Dan bij het laatste punt staan er twee voetjes op de grond waar Kaj op moet gaan staan. Daarboven zien wij een tafel waar Kaj zijn microfoon ligt. Huppa, dat is slim geregeld! Zo kan hij nooit meer in de war raken!

Kaj van der Voort

Kaj van der Voort is geboren in 1996 in Beverwijk. Vanaf kleins af aan werd al duidelijk dat hij enorm muzikaal was. Zo heeft hij op jonge leeftijd een sololiedje mogen zingen in het kinderen voor kinderen koor. Wij kennen hem natuurlijk beter als de knapperd uit B-brave. Helaas ging deze groep een aantal jaren gelden uit elkaar. Kaj heeft daarna flink getimmerd aan zijn solocarrière. En dat is hem aardig gelukt! Hij is presentator bij Nickelodeon en geeft regelmatig optredens. Wij zijn nog steeds fan van hem!

Lees ook: Omg! Rolf Sanchez kondigt groot nieuws aan!

Beeld: Instagram @kajvandervoort

Must reads 👀