Films & Series

Omg! MAFS Australia komt eindelijk naar Nederland!

Het programma ‘Married at First Sight’ is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Maar ook in Australië is het programma razend populair. Daar gaat het er meestal wel iets anders aan toe dan hier in Nederland. MAFS is daar veel spannender. Ook lijken kandidaten daar sneller de fout in te gaan. Heel juicy dus! Goed nieuws! Er komt een nieuwe versie van MAFS naar Videoland. Deze gaat heel erg lijken op de Australische versie. Kortom: Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Dit is de reden dat MAFS Kim het land verliet na mislukt huwelijk

Married at First Sight

Het fenomeen ‘liefde op het eerste gezicht’ nemen ze in dit programma wel heel letterlijk. Mensen geven zichzelf op in de hoop de ware liefde te vinden. Hun laten hun lot over aan de experts in de hoop dat er een échte match uitkomt. Wat er dan gebeurd is voor de meeste mensen ondenkbaar. De matchmakers koppelen twee mensen aan elkaar en zij gaan trouwen zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben! Voor meerdere koppels lijkt dit experiment geslaagd te zijn. Er zijn zelfs al een aantal MAFS baby’s geboren. Elk jaar opnieuw wagen mensen een poging in de hoop hun ware liefde te vinden.

Dit jaar waren er weer een hoop spraakmakende stelletje te zien. Kunnen jullie je Arjan en Maurice nog herinneren? Maurice probeerde er het beste van te maken, terwijl Ajan alles verschrikkelijk vond. Arjan kan er echt geen relatie in vinden en hij wilde het ook niet verder onderzoeken. Maurice was natuurlijk heartbroken. Hoe kan iemand zo naar tegen je doen? Wij vonden dit heel zielig voor Maurice. Gelukkig kreeg Maurice een tweede kans en ontmoette hij Dennis. 

Nieuwe MAFS versie op Videoland

De MAFS versie in Australië is vergeleken met de originele Nederlandse versie best wel intens. De koppels lijken daar allemaal wat jonger, wat ze waarschijnlijk hebben gedaan om de groep goed te laten klikken met elkaar. De kans is natuurlijk ook groter dat er een koppel de mist in gaat met een ander. Het bevat dus veel meer juice! Wij houden wel van een beetje spanning, dus wij zijn ook hartstikke blij dat er een soort gelijke versie naar Videoland komt. Deze zal dus ook iets anders zijn dan de Nederlandse versie die wij kennen. Het is nog niet zeker, maar waarschijnlijk komt het na de zomer op Videoland te staan. Can’t wait!

Lees ook: Astleigh & Rowan nemen volgende stap in hun huwelijk

Bron: RTL BoulevardBeeld: RTL Nieuws