Celebs

Oeh lala… Tony Junior verrast volgers met nieuwe coupe!

DJ Tony Junior zien wij steeds vaker voorbijkomen op Instagram. Opvallend is dat hij echt helemaal zijn eigen stijl heeft. Vet cool! Het lijkt erop dat hij het liefst geen shirt draagt. Maar als het dan toch moet, dan draagt hij vaak van die hemdjes die lekker los zitten. Korte broeken of broeken met gaten zijn ook echt zijn ding. Deze keer focussen wij ons niet alleen op zijn kleding, maar ook op zijn haar. Tony is namelijk voor een nieuwe coupe gegaan. De DJ gaat nu met vlechtjes door het leven.

Lees ook: Tony Junior reageert op geruchten: zijn hij en Didi aan het daten?

Tony met vlechtjes

Tony heeft natuurlijk een bos met blonde lokken. Meestal zien wij hem met een petje op of zijn haar naar een kant gegooid, maar ook Tony is wel eens toe aan iets anders. Deze keer verschijnt hij op Instagram met zijn haar ingevlochten in allemaal kleine vlechtjes. Misschien dacht hij alvast ‘lekker voor de zomer’, Want ja geef maar toen, in de zomer willen we ons haar allemaal uit ons gezicht hebben.

Op zijn Instagram Stories zijn wij ook dan zijn haar naar eigen zeggen ‘gefixt’ wordt. “Here it looks pretty dope, here it looks like Pippi Langkous”. Vertelt hij terwijl zijn haar aan één kant wordt ingevlochten terwijl de andere kant in een staartje zit. Eerlijk is eerlijk; hij kan het hebben!

Tatoeages

Tony heeft zoals we zien een geheel eigen stijl. Zijn haren in vlechtjes en zijn lichaam onder de tatoeages. Wij hebben die even onder de loep genomen. Want wat staat er allemaal op Tony zijn lichaam? Hij heeft een ‘leg sleeve’. Dat betekent dat zijn benen volledige onder de tattoos zitten. Op zijn ene been zien wij een soort panter kop, met daaronder zijn halve been bedekt met panter vlekken. Daarboven zitten een soort schubben. En op de achterkant is een soort demonische monster te zien. Hij is in ieder geval wel origineel.

Lees ook: Dit zijn alle ex-vriendinnen van Tony Junior op een rijtje

Zijn armen kunnen natuurlijk ook niet overblijven. Daarop zien wij een doodshoofd en een hartje met daarin ‘mom & dad’. Ook zien wij een tekst op zijn arm staan: ‘In your honor I would die tonight’. We kunnen wel uren over zijn tattoos praten, want hij heeft er zoveel! Wij zijn in ieder geval helemaal fan van zijn stoere look! 

Beeld: Instagram @tonyjuniorofficial