News

Wow: zo zag Jari uit Temptation Island: Love or Leave er vroeger uit

Jari Hellegers is met zijn knappe kop en leuke karakter misschien wel de knapste mannelijke single van dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave en wij zijn niet de enige die dit zien. Nee, Maris zit dit duidelijk ook, want de twee zijn onafscheidelijk en zouden in onze ogen een mega leuk koppel vormen. Maar zag Jari er eigenlijk altijd al zo uit of was dat vroeger heel anders? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Zo zag Jari uit Temptation Island: Love or Leave er vroeger uit 

We dachten dat Ivo en Esmé close waren, maar Maris en Jari kunnen er ook wat van. Iedere keer die schattige aanrakingen, de diepe gesprekken en nu heeft Jari in de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave ook nog eens uitgesproken wel een beetje verliefd te worden op Maris en daarnaast weet hij eigenlijk wel zeker dat dit wederzijds. Wij vinden dit echt mega lief, maar zijn hierdoor ook echt benieuwd geraakt hoe ver Ivo in het vervolg met Esmé zal gaan. Want nu Maris wat handtastelijker begint te worden, zullen zij nu dan ook verder hun klik ontwikkelen en misschien wel zoenen, knuffelen of een nachtje samen doorbrengen op de kamer van Ivo?? Het zijn maar speculaties, maar wij hebben het idee dat dit nog wel eens fout zou kunnen gaan…

Was Jari altijd al zo knap? 

Maar of Jari vroeger altijd al zo knap was en het hart van vrouwen op hol liet slaan? Dat hebben wij onderzocht en wat blijkt: Jari was toen hij jong was al heel schattig en is wat dat betreft niks veranderd in zijn gezicht. Wij kunnen echt niet wachten tot we de volgende aflevering van Temptation Island kunnen bingewatchen en een ding weten we in ieder geval zeker: we willen het liefste allemaal wel een Jari die ons het hof maakt! 

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland

Must reads 👀