Celebs

Zien: EOTB Lesley Versprille krijgt haatreacties om déze outfit

Lesley Versprille kennen we door haar deelname aan Ex on the Beach seizoen zeven. Ze was één van de originals die dat seizoen meedeed. Ze heeft destijds ook nogal wat drama veroorzaakt, en zit ook thuis zeker niet stil. Nu ontvangt de influencer alleen nogal wat haatreacties op haar outfit!

Ex on the Beach Lesley krijgt bak vol haatreacties om outfit

En ze geeft de meest geweldige reactie in haar Stories!

Drama

Lesley deed mee aan het zevende seizoen van Ex on the Beach waar ze verantwoordelijk was voor de nodige drama. Zo heeft ze daar met meerdere jongens het bed gedeeld, én was ze deel van het allereerste kwartet in EOTB-history. Wow!

Na haar deelname stopte de drama echter niet; niet lang na thuiskomst maakte ze namelijk een OnlyFans aan, en inmiddels heeft ze ook een account op een soortgelijk platform; FanCentro. Daarnaast heeft Lesley inmiddels bijna 190 duizend volgers op haar Instagram en wordt ze nog steeds vaak besproken!

Haatreacties op outfit

Gisteren was Lesley op een festival bij Villa On The Beach, in Hoek van Holland. Naar dit festival droeg ze een badpak met koeienprint, met een jasje erover en een doorschijnende broek om de look af te maken. Hoewel festivals natuurlijk in het teken staan van crazy outfits, zijn haar volgers niet bepaald blij met de look. Ze kreeg er namelijk veel haatreacties op! En daar heeft Lesley wel het één en ander op te zeggen.

”Even voor alle bijdehandjes die het nodig vonden om vandaag hun mening over mijn broek met mij te delen… Ik hoop oprecht dat jullie ooit de kracht vinden om de negativiteit die jullie in je hebben om te zetten naar positiviteit,” schrijft ze op haar Instagram Stories. ”Niet omdat het mij iets boeit, maar omdat ik ervan overtuigd ben dat het jullie eigen leven een stuk leuker zou maken.” Ze sluit haar bericht af met een sassy opmerking: ”En stuur vooral de filmpjes die jullie ”stiekem” van mijn billen gemaakt hebben even door via DM, kan ik daar weer wat extra centjes mee verdienen!”

Beeld: Instagram @lesley_versprille

Must reads 👀